ge mig

Linne Fighting for SvLinne Fighting for Vit

Hur snygga är inte dom här då?


nails

Nyss hemkommen från skolan. Jag och Therese stannade kvar lite längre eftersom att hon skullle fixa naglarna på mig, så nu har jag långa naglar! Lite jobbigt eftersom att jag aldrig har haft såna här långa naglar så jag är inte riktigt van haha, + att det går inte att skriva på datorn, smsa eller torka sig efter man kissat haha ;)

Imorgon är det frisörteknik b som gäller, sen bär det av till Fjärran höjder igen för att bada, skitkul tycker jag!

sEN BÄR DET AV TILL TIORSÅKER, ååååh skitcaps... Tänker inte skriva om för det går så segt haha.. sorry ;)
Men ja, till Torsåker ja!


naglarna.

smokey eye effect



Jag har funderat på att kanske köpa en sån här sak haha. Max Factor smokey eye effect, som man i två steg använder för att få en fin sotning. Om det funkar skulle det vara amaaaazing.

Någon som har en sån här? Funkar de bra? :)

sunday

chunks and pieces.be stupid: Balandžio 2010dont look backFacebook | My Photos - Wall PhotosI COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW - : TODAY IM WEARING THIS - kungstina - en blogg frYou know my name, but not my story

we♥it.com

i haven't touched any fucking homework

Hej å hååååå.
Jag har nyss förtärt min första semla för detta år. Mums! Eller... ja, det räcker med en semla för mig per år haha. Dels för att jag inte är så förtjust i grädde och dels för att jag är laktosintolerant..

Ikväll blir det träning, som 11 veckor framåt ska bli en tradition på söndagar haha ;)
Det är en tjej här i Torsåker som kör aerobics typ, så det "brukar" jag, mamma, Marie (Niklas mamma) och Emmaeng gå på. Just because vi är så hurtiga!

Skulle vara skönt att bara ligga i soffan och jäsa lite framför Solsidan (som jag missar idag.. + 11 veckor framåt, alltså missar jag alla avsnitt, thank god för tv4play!)

Vad ska ni göra denna underbara, eller mindre underbara, söndag? :)

Wan Nuraifa Dania


jag.längtar.ihjäl.mig




http://zweets.se/

zweets.se har fina smycken till ett billig pris.
Jag gillar de här namnsmyckena starkt! Ett minus är bara att det inte är äkta silver, så det tappar ju färg. Men egentligen, vad väntar man sig för ett sånt billigt pris? :)


matcha



Jag tycker att dom här byxorna är hur snygga som helst och dom är säkert gudomligt sköna!
Men hur matchar man dom bäst?


do it

bloglovinbloglovinbloglovin

Glöm förresten inte min TÄVLING! :)


mys

Hello everybody! Igårkväll var det en myskväll med hela familjen, Niklas inräknad.
Först åt vi mat, hamburgare och hemmagjorda potatisklyftor hihi. Och till efterrätt Brownie med oreobitar i och hallon och glass till, muuuums.
Och så en massa godis och chips till det, tur att man ska träna imorgon ;)

Vi kollade på Inception, den var bra! Om man orkade anstränga sig till att tänka, jag fick ta mamma till hjälp att förstå haha ;) Den är som The Butterfly Effect men ännu mer förvirrande.

Nu sitter jag här nyduschad och nyinsmord med bus, och för er som inte solat på Ultrabrun i Sandviken, göre! En 10-minutare där känns som 18-minutare på andra ställen = man blir brunare + mindre pengar, nice va?

Idag ska jag iväg till älskling vid 3, få se vad vi hittar på. Har i alla fall bestämt att vi ska kolla på Brynäs-HV71 på tv'n haha :)

Igår köpte jag btw en ring, fin va? 49:- på Bikbok.

skooooor



Fördriver tiden med att kolla på H&M's hemsida och så kollade jag på nyheter och så såg jag de här godingarna, gaaaaah vilka fina!!!!!

Nej, jag måste sluta tjata om skor... antar att ni är rätt trött på mitt tjat.


rea på hm!

Tröja - Mörk gråmeleradCardigan - BeigemeleradBlus - SvartLinne - Svart/mönstradTopp - NaturvitLinne - GråmeleradKlänning - PetrolKlänning - SvartSporttopp - Stark aprikosBandeau bh - RödTrosa - RödStövletter - Konjaksbrun

Underkläderna väldigt välkomna till min undeklädeslåda! Snarast.
Och alla andra grejer också så klart :)


Dag 14 - Klassen

Min älskade klass är i stort sett världens bästa klass.
Ja, vad mer kan jag säga? Guldvärda allihopa även fast jag umgås med vissa mer än andra.


Världens bästa gullhår, i love yaaaa!


you can't please anyone. ever.


Dag 13 - Denna person förändrade mitt liv



Hm, vet inte vad jag ska skriva om. Det är väl ganska många om man tänker efter, men jag tar Niklas! :)
Min vardag ser absolut inte likadan ut nu som för två år sen, och det är tack vare han kan man säga. Alltså på ett positivt sätt!
För två år sedan hade jag aldrig satt på mig en overall och stövlar och gått ut i en lagård och matat kossor haha. Han har förändrat mitt liv på flera sätt med, min bästaste bästaste Niklas♥


hiss eller diss?


Haha, stor diss till dom här jackorna. Ser verkligen ut som att man ska åka och rida eller nåt.. Nej Ginatricot, håll hästkläderna till Hööks eller nåt liknande! :)

Vad tycker ni, hiss eller diss?


sov över

Igår satt jag i tusen år för att försöka få in lite låtar i iPoden, så därför uppdaterade jag inte haha. Orkade helt enkelt inte!
Morgonen började med att jag sov över i alla fall, sjukt skönt haha. Men hann till tåget i alla fall, skönt det med.
Har matte nu, sen är det lunch om en och en halv timme, tacos! Seeeen engelska!

Skulle egentligen ha fått rast (HAHAHA, carro: moa? ska det inte stå helg i stället för rast? jo justja, helg ska det va! ;)) idag, men nej.. Imorgon ska vi på nå informationsgrej om valgrejer till tvåan...


Det suger ju att det har börjar blivit kallt igen. Jag som trodde det skulle börja bli vår... Man ser på den här bilden hur kallt det är....


Dag 12 - Drömskor

Lätt roligaste punkten att skriva om!!!! :)
Men i alla fall. Jag har några par drömskor och ett par äger jag redan tack vare min världens bästa pojkvän!
I guess that ni är ganska trött på att höra mitt tjat om skor, och ni vet att jag är crazy in love with kilklackar.
Men några bilder får det lov att komma ut ändå på mina drömskor ;) (ps. en dröm att kunna gå i dom med)

†I am not afraid I was born to do this†Likes | Tumblr
Gardenia - Gardenia CrazyAcne - Hybria Lea


new shoes

Vet ni vad jag har gjort idag? Förutom att gått i skolan då.. Jo, jag har köpt ett par skor!!!
Kunde inte låta bli när dom stog där så fina på hyllan, + att jag hade presentkort kvar som betalade nästan hela summan!


tävling! - bloggsvar

Tänker köra en lika tävling som Alexandra gjorde när jag vann min frågelåda (glöm inte att ställa frågor;)).

Jag tänker nämligen lotta ut 3 stycken invites så att ni också får en frågelåda att sätta in på bloggen, vad sägs om det? ;)
Det enda ni behöver göra är att kommentera det här inlägget med mailadress och säga att du är med så lottas det ut om några dagar!


modekungen

Har nyss beställt lite kläder, skor och smycken!

Hoodtröja - University
Tröja - Van halenBoots - LeopardTröja - Rolling StonesT-shirt - AddictShorts - RockRing - RockKjol - Zip meRing - StilJacka - Ice coldJacka - WestRing - Two-fingerRing - SnakeJames&Marilyn - LVKilklackar med snörning

Nej, jag bara skojas.... i mina drömmar har jag beställt det här...
Men vem har sagt att drömmar inte kan bli verklighet? ;)

Får ändå drömma ett tag till..


Dag 11 - Mina naglar

Haha, kul grej att skriva om.. Men okej!


Korta, tråkiga, tunna.. Har prövat det mesta för att få finare naglar, men inget funkar på mina verkar de som. Men dom har faktiskt blitt bättre av nagelvårdsskitet jag fick av Niklas mormor & morfar i julklapp.
Har tyvärr inte riktigt orken heller, tråkigt nog! Men nån dag i veckan eller nästa ska Therese fixa dom på mig hoppas jag! ;)

simmat

Fiiiiiifan. Har simmat 50 vändor på bröst och 40 vändor på rygg. Behöver jag säga att hela kroppen är spaghetti? ;) Sjukt skön känsla i kroppen så här efteråt. Det gillar vi!

I förmiddags rullade vi det dära jag har pratat om förut. Får verkligen börja skärpa mig att sluta uppdatera bilder på det vi gör på frisörlektionerna... För jag tycker själv att det är skitroligt när folk lägger ut bilder på, ja, skolsaker (frisörsaker hehe!)

Har fått svar från Norge nu med, och "Jag er en veldig aktuell kandidat til jobb". Åh, så exciting! :)

summerfeelings!


nyfiken!

Nu är jag nyfiken! Vilka är ni som läser min blogg? :)
  • Vad heter du?
  • Hur gammal är du?
  • Vart bor du?


Är som sagt rätt fattigt på bilder här hos Niklas, så här får ni en gammal goding från sommaren -09! :)

microphone

ÅÅÅÅH vad less jag blir. Sitter och lyssnar på engelska mikrofonkåt, kom ihåg att jag sa att jag skulle blogga om den förut, men det har jag glömt. Så skulle jag ladda upp ett youtubeklipp med låten, gick det? NEJ.

Så ni får en bild istället haha ;)



Haha, frågan är ju vad jag vill med det här inlägget. men ja, det sket man väl i ;)

godissugen...

Sitter hemma hos Niklas nu och båda är sjukt godissugna. Så såg vi en bild på Julias blogg också så då vart det ju verkligen inte bättre. Drömmer mig bort om vaniljkesella med hallon♥


beställt!


199:- H&M Divided


Dag 10 - Finaste vinterkläderna

Gör det kort och enkelt: DET FINNS INGA SNYGGA VINTERKLÄDER! :)

Eller ja, det finns ju det som är mindre fult haha. Jag tycker att det är fint med vita och marinblå jackor. Vinterskor är fula. Mössor är fula. Vantar är fult.

Halsdukar är faktiskt fint. Och hårband! :)


träning & norge

Ojoj, igår när jag kom hem var jag så trött så jag orkade verkligen inte sätta mig vid datorn.
Men i alla fall, jag tränade ju som sagt, nå aerobicsliknande. När jag kom in där med mamma, Emma & Marie så var det mest äldre där, så tänkte jag att det här kan väl inte vara så jobbigt?
Men fyfan, dumt att underskatta det för det var riktigt jobbigt, men samtidigt roligt. Så 12 veckor framåt blir det träning varje söndag och springning en till gång i veckan och äta nyttigt. Fan alltså, jag SKA vara redo för beach 2011 när den kommer ;)

Förresten, har tackat ja till sommarjobb i Norge. Så nu ska jag bara skicka ett mail till hon som äger där jag ska sommarjobba. Det är ca ½ år kvar, men jag är sjukt nervös redan... Ska bli så ledsamt att lämna familjen och Niklas i 4 veckor (tror jag det blir). Ska bli så jäkla ensamt att sova själv så länge, och + att man kan inte smsa hur mycket man vill eftersom att det är dyrt...... Menmen, det blir ju en sjukt bra erfarenhet :)




Tur att jag kan njuta av en fin utsikt i alla fall om jag får tråkigt nån gång haha :)


Dag 8 - Bästa minne 2010 & Dag 9 - Bästa dag med familjen

Jag gör två i en haha. Eftersom att jag inte gjorde någon igår.
Men hmm, bästa minne 2010.. Ja, bland annat gått ut nian, börjat gymnasiet, varit i älskade Kreta, jäääst på stranden, umgåtts med älskling. 2010 har varit ett jäkligt bra år helt enkelt!

Bästa dag med familjen. Det var nog någon dag i Kreta. Eller i kalltjärn där hela tjocka släkten var :)


vann en tävling

Jag vann en tävling hos Alexandras blogg! Jag vann en frågelåda som ni ser där till vänster. Fråga vad ni vill så kommer jag med ett svar inom kort :D

Förresten så vann Brynäs igår, och det bästa som finns är ju att slå djurgården, right? ;)

Ikväll ska jag träna, så hör av mig efter det!

hej

Hello everybodyyyy. Nej nu ska jag vara seriös.
Filmen igår var i alla fall jättebra, se den! Vi åkte hem till mig och sov efteråt och imorse sov vi länge, sjukt skönt. Till och med Niklas som brukar vakna 8-9 var jättetrött vid 11, så vi låg kvar i sängen hur länge som helst och bara jäääste.

Sen bar det av på Niklas match. Förlust med 14-8, inte kul, inte kuuul.

Men ja. Ikväll ska vi iväg till Rasmus för att kolla på djurgården-Brynäs! :)


the tourist

Hemkommen från ridningen och fysatan, det var ju roligt! Liiite läskigt i början dock då det kändes som att man skulle ramla av hela tiden haha. Tur att det var en snäll och lugn häst säger jag! Gjorde lite inbakade flätor på han också, och det trivdes jag bäst med ;) även om det var sjukt rolig att rida :d

Men nu bär det av mot bion snart. tjingeling!

kommentar/fråga angående byxdressen



Den finns på Bikbok på 349:- enligt Rebecca, så jag litar på henne! ;)

byxdress


Har tagit bilden av Rebecca, hoppas det är okej! :)

Men den här byxdressen ska jag ha i sommar! Så sjuuuukt snygg. Gah. Nästa inköp planerat, check!

rida

Idag ska jag rida!!! Ja, ni läste rätt.. JAG ska RIDA!
Emma som har tvingat med mig att rida på hennes häst, alltså.. Vadfan har jag gått med på egentligen?
Jag har inte ridit på kanske 8-10 år, och då var det en som gick runt med hästen medans jag satt på den, så får det se ut idag med, att emma får hålla i hästen haha ;)
Jag är livrädd, fifan.

Men det roliga är att Niklas skulle få vara med och kolla på på ett villkor, att han också skulle rida! Herregud, det kan bli en jäkla rolig eftermiddag det här.

Sen ikväll blir det bio med dom två jag har nämnt nu, + Simon. Tror vi skulle kolla på the Tourist, någon som har sett den? :)



here he is, arre the man.
jag är rädd!

Dag 7 - Roligaste dag/natt

Ja, jag kan ju börja med att säga att nästan alla mina dagar och nätter är roliga! Dagarna för att jag har världens bästa klass och nätterna för att då får man sova för det är bäst ;)

Men en rolig dag/natt jag kommer ihåg (från 2010) är sista april! Först var vi en massa tjejor hos Malin, sen åkte vi upp till Hofors och det var kul haha :) Eller ja, jag kan  ju tillägga att alla partaj med mina brudar har varit amaaazing.

En till roligaste dag/natt är väl dom gånger jag har varit på kryssning, en gång när jag var liten och två gånger nu på senare tid med älskling (ena gången med mamma och hennes kille, och ena gången med hans mamma och farmor).

Och så jämt när man var liten och sov med kompisar så var man ute och busade sent på kvällarna fast man inte fick haha.

Ja, det är väl det haha ;)

sista april


hej

Heeeeej! Jag orkar inte uppdatera och jag har inget att uppdatera om.
men idag ska jag i alla fall till älskling och sova där och sova läääänge imorgon, eftersom att jag är ledig, SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dress of the day

VILA Malone Dress Winter Red på Bubbleroom.se



Tycker att "the dresses of the days (haha)" inte är så fin längre.. Kan komma någon fin ibland.. Innan nyår fanns det ju sjukt snygga klänningar, varför inte kör samma taktik nu? ;)

Dag 6 - Fulaste kläderna



Japp, bilderna visar vad jag tycker är fulast! :)
Och sen alla GT-kläder som alla fjortisar har, dom gör dom fula. Men typ, baseballjackan, den där randiga alla hade förut, jeansleggings utan bakficka och att min visar det. Ja, that's it! :)


wok



Åt detta till kvällsmat, så sjukt gott var det. Starkt, så det ska vara!
Känns som att det blev mycket bloggande om mat idag... Men eftersom att min klass tycker mycket om mat så är dagens inlägg tillägnad min klass ;)

Apropå mat så åt jag lunch på Bolaget med älskade mamma och älskade mormor, det var buffé så det fanns lite olika att välja på, vart kyckling och kryddig ris med grönsaker i. Supergott!

Jag har träningsvärk. I. Hela. Jävla. Kroppen. Från topp till tå, utan att överdriva, fyyyytusan...

vem gör den bäst?





Omröstningen Vem gör "Like a prayer" bäst? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


gud, ge mig dessa och gör så att jag kan gå i dom utan att gå ont i fötterna eller se ut som ett pucko!

CHANELJUNKLikes | TumblrA Long FlightTumblrTELEPORTERSFlickr: Sua galeriaMandilush.comBREAKAWAYtastelikehoneyColour me cliché.There is a light that never goes out.peut-être...Teenage Wastelandoh, γoure welcome ♡

we♥it.com


bling

Tumblr_ldrjvv8nlk1qfdn25o1_400_large

Sorry älskade 140, men det här är min framtida bil ;) Hur coolt skulle det inte vara att glida runt i den här då? Jävligt coolt!

weheartit.com


grf 2011

Jag är faktiskt sugen att gå på Getaway Rock Festival i Gävle i sommar, endast pga att Alice Cooper kommer dit. Bullet for my valentine också, men då måste jag säga att Alice Cooper är bättre. Sen kommer det bara massa småband, hittils i alla fall. Eller ja, Sonata Arctica kommer också, och dom är väl lite halvkända här? :)
Om det kommer finnas 1-dagsbiljetter ska jag tamejfan ha en sån ;)


bikinisar



Dom här två skulle jag inte tacka nej till i sommar! Frågan är ju bara vilken man ska prioritera att köpa först (:

vaniljkesella och varma hallon



Så sjukt gott "mellis" jag gjorde! Vaniljkesella och varma hallon, tytusan, det där lyckades jag bra med ;) fick en impulsidé när vi var påväg in på Ica att jag skulle göra det här, och det var ju gott! Och inte lika onyttigt som godis ;) Eller ja, kesellan innehåller ju lite socker, men.. det sket man väl i ;)

Dag 5 - Min framtid

Hur sjutton ska jag veta det.. ?
Men jag vill vara makeup-artist i alla fall, eller frisör, eller stylist. Ja, någonting sånt där i alla fall, eller vad vet jag. Jag kanske kommer på heeelt andra planer om några år.
Jag ska ha ett stort hus som gärna får vara lite gammalt så att man kan rusta upp allting själv, precis som vi gjort med huset jag bor i nu.
Vid 25 kanske, så vill jag ha barn. Eller ja, det beror ju på om jag känner att jag är redo för det då, jag kanske blir 40 innan jag får barn, det vet man ju inte ;) haha. Jag vill ha 2 eller 3 barn tror jag i alla fall.
Hm, ja.. ?




Vem vet, jag kanske glider runt i en sån där bil och har en sån där iPhone ;)

11.30



Drog på mig en skön tröja och hade på lite mascara imorse innan jag åkte till skolan.
Slutar 11.30 idag, hur skönt? Jävligt skönt!!!!!!!


DONE!



Nu har jag äntligen ritat klart mitt konstverk haha! Det blev en bild på två glas (med färskpressad apelsinjuice i, mums) och hav i bakgrunden. Ni får se resultatet, kanske en annan gång ;)


klippning på julia

FÖRE!



EFTER!


Som ni ser så fräschade jag upp håret genom att klippa av dom slitna topparna. Jag vill ha hennes hår so badly! haha. Långt, mjukt, tjockt, åååh haha! :)

"Tjänade" 140:- också, grymt snällt! :)

Dag 4 - Mest spelade låtarna 2010

För min egen del så måste jag säga all gammal rock haha. Som några av er kanske vet så ääälskar jag det!
Men "andra" låtar som jag inte lyssnar på i vanliga fall är det väl waka waka, waving flag, gubben i lådan, från och med du, ja, alltså det finns ju tusen till. Men det är dom här som kommer påminna om 2010.

Och jag måste bara säga, den musikaliska "nyhet" (för mig i alla fall, och som nu är en stor favorit) som jag har hittat i år Johnossi, så jävla grymma!
Såg även deras låt What's the point, live på Gröna Lund, awesoooome. Åh gud vad bra dom var!


min dag

Har nyss kommit hem efter en rätt lång dag!
Först hade vi ju som sagt frisörteknik, rullade den där "locken" som inte riktigt ville samarbeta med mig...
På idrotten hade vi typ olika tävlingar så var vi i olika lag, sjuuukt kul! Älskar att se dåliga förlorare ;)

Men ja, i alla fall. Jag hann med 15-bussen hem, skönt, för det innebar att jag var hemma vid 16.
Vid 5 gick jag till Julia där jag klippte henne, eller ja topparna i alla fall! Ni får se resultatet senare :)

Nu sitter jag här och ska snart göra den där bild&form-uppgiften, ett minne från 2010.. Tänkte rita en sax och en kam, men det kanske är för simpelt?


frågan är ju



Ett beslut som är förjävla svårt att ta...
+ En maaassa pengar, erfarenhet.
- Kommer sakna allt och alla här hemma så sjukt mycket så jag skulle gråta dag in och dag ut...


morgondagen

Ikväll blir det bara att mysa framför teven, helt ensam..
Imorgon är det skola som gäller som vanligt, frisörteknik & idrott, där vi ska leka lekar och ha racketsport, helt okej!
Efter skolan ska jag klippa Julia, som har världens finaste längsta hår, men det är ju bara topparna så det ska nog gå bra! :)


Det är hon till vänster. Drömhår!!! :)
hoppas det är okej att jag lägger ut bilden.


the butterfly effect



Asså shiiiit vilken bra film!
Vi skulle kolla på film idag på svenskan och kan säga att Therese verkligen överraskade oss (i alla fall mig) för filmen var sjukt bra.
Det är svårt att berätta vad filmen handlade om haha.. Men ja, eh, det är en kille vid namn Evan som hade blackouter som liten och sen växer han upp och kommer ihåg sakerna från blackoutsen och så går han tillbaka och ändrar massa saker. Lät värdelöst haha, men den var huuur bra som helst!
Man hoppar till ibland, ibland gråter man, ibland bara sitter man och ler. Bra blandning, ellerhur? :D

5 av 5 toasters, LÄTT.


tillökning i garderoben



Den här godingen hängde i garderoben helt plötsligt häromdagen. Nämligen för att min mamma är vääärldens bästa♥
Och nu längtar jag tusen gånger mer till sommaren :( Tänk vad fint att ha den här när man blir lite brun!


Dag 3 - Finaste sommarkläderna


Har knepat och knåpat ihop de finaste sommarkläderna (från H&M) och lite accesoarer. Och så ett par jeansshorts får vi absolut inte glömma!


need your help

Jo, jag blev kvar här inatt igen.. jag som längtade hem!
Men ja, det är som det är och jag sätter säkerheten först :)

Vi ska väl sitta här och vänta på att solsidan börjar, wihooo! :D
Tills dess får jag fördriva tiden med att kolla på lite kläder på internet.
Jag kom ju på att jag har 241:- kvar i presentkort i Valbo, så om min älskade skor från H&M har kommit in där så kostar ju dom bara 58 kronor för mig. Skapligt nice!


Men jag vet inte, jag har ju nyss fått världens snyggaste svarta kilklackar, men dom är ju i mocka och dom känns lite mer fina, typ partyskor haha, medans dom här är 2 cm lägre (inte mycket till bortförklaring, jag vet) och läderimmitation... Ska jag skita i att köpa dom eller ska jag köpa dom... ? Hur skulle ni gjort? ;)



solsidan säsong 2



Något som är bra är ju att solsidan börjar ikväll. Få se vart man får se det någonstans då.... Haha, surig jag är så jag antar att det inte är så roligt att läsa vad jag skriver haha ;)

Nej men Solsidan (och lite godis(a)) skulle inte sitta fel ikväll ;)

Ska ni se Solsidan? :)

less

Gud vad less jag är, det går inga bussar idag. Precis alla bussar i Gästrikland är inställda. Alltså, jag orkar inte det här......
Men jag ska ta 19.01-tåget om det skulle gå.
Varför sätter man inte dubbdäck på bussar för? Vilket jävla skämt.

"Vid 12-tiden på söndagen stoppades all busstrafik i Sandviken och på landsvägarna i Gästrikland.
– Det är naturligtvis beklagligt, med säkerheten måste gå före, sa Nobinas operativa chef Anna Klebe vid 14-tiden på eftermiddagen. Bedömningen då var att busstrafiken skulle vara inställd ytterligare cirka en timme, i väntan på att vägarna ska sandas..
– Innan vi startar trafiken igen kommer vi att åka ut med bil och kontrollera att vägarna är säkra, säger hon.På X-trafik gick telefonerna varma.
– Det är väldigt många som ringer hit, men vi har inte så mycket besked att ge. Vi väntar på att vägarna ska sandas, säger Monica på X-trafiks trafikupplysning.
– Tyvärr gäller inte resegarantin heller eftersom allt beror på halkan, säger hon."

Hur ska jag komma till skolan om inga bussar går? JAG ORKAR INTE MED VINTERRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!


update: Nu går tydligen alla bussar igen, vad trevligt! :) NEJ. FÖR 46AN SOM JAG SKA ÅKA ÄR DEN ENDA BUSSEN SOM FORTFARANDE ÄR INSTÄLLDDDDDDDDD................................

Dag 2 - Det jag vill ha mest just nu


En resa till Thailand skulle sitta jäkligt fint, och jag har aldrig varit på ett finare ställe än Phi Phi.


Jobbigt med halvt godisförbud...

OCH SÅ EN MASSSA SKOR OCH KLÄDER!!!!!! :) + ATT ÄLSKLING SKA KOMMA HEM SÅ JAG SLIPPER SITTA HÄR SJÄLV :) haha.

Dag 1 - Snyggaste sminkningen



En svart sotning är den snyggaste sminkningen enligt mig. Till vardags behöver det inte vara "lika svart", utan en sotning med bruna färger istället.
Jag kan (tyvärr) inte sminka mig själv såhär, för jag har typ aldrig använt ögonskugga. Om man inte sotar, eller alltså.. ja, vad heter det haha? Liksom bara har en färg på ögonlocket, så tycker jag det är skitfult, och jag kan inte göra något mer avancerat än så, så därför använder jag det aldrig haha.
På hyn ska det vara naturligt men ändå med lyster. Foundation, eventuellt puder & rouge är en bra blandning :)
Och så är det sjuuukt snyggt med nude-läppar på det också!
Allt det här på en gång kanske blir lite för mycket, vad vet jag. Men.. ja :)

Så här som på bilden under är not hot, enligt mig i alla fall :) Bilden där det är sminkat med lila alltså, den översta.


one more lista to do

Såg den här listan på Sannas blogg, och eftersom att det faktiskt var kul att göra den förra kan jag ju även göra den här! :)
Dag 1 - Snyggaste sminkningen
Dag 2 - Det jag vill ha mest just nu
Dag 3 - Finaste sommarkläderna
Dag 4 - Mest spelade låtarna 2010
Dag 5 - Min famtid
Dag 6 - Fulaste kläderna
Dag 7 - Roligaste dag/natt
Dag 8 - Bästa minne 2010
Dag 9 - Bästa dag med familjen
Dag 10 - Finaste vinterkläderna
Dag 11 - Mina naglar
Dag 12 - Drömskor
Dag 13 - Denna person förändrade mitt liv
Dag 14 - Klassen
Dag 15 - En högt skattad person i mitt liv
Dag 16 - Detta tänker jag på innan jag somnar
Dag 17 - Mina husdjur
Dag 18 - Mitt rum
Dag 19 - Dröm hår
Dag 20 - Min personlighet
Dag 21 - Detta äter jag inte
Dag 22 - Hur en vardag ser ut för mig
Dag 23 - Sandviken
Dag 24 - Jämförelse ett år sen och nu
Dag 25 - Bilder från varje månad sedan 1/1-10
Dag 26 - Dagens outfit
Dag 27 - Mina planer för sommaren
Dag 28 - Kommande helg kommer spenderas med
Dag 29 - Musik
Dag 30 - Vad jag lägger mest pengar på
Dag 31 - Jag tränar
Dag 32 - Något jag saknar
Dag 33 - Den här dagen för precis ett år sedan
Dag 34 - I min handväska
Dag 35 - Vart jag helst vill vara på denna jord, just nu!

flingor och mjölk på burk

För er som gillar flingor och mjölk till frukost, så finns det nämligen på burk nu. Utifall man har lite bråttom på morgonen.

Nej fyfan, det här skulle jag aldrig dricka/äta, flingorna måste ju vara alldeles mosiga och äckliga?
Usch, då äter jag hellre frukosten hemma ;)

 

Förresten är det här mitt 600:e inlägg!


bikbok

 

Några saker jag gärna skulle vilja ha från Bikbok. Snälla gud, kom med en massa pengar och en evig sommar. Tack!


torino

Nu ringde Nikki och sa att vi tydligen skulle äta på Torino ikväll.. Kommer bli sjukt jobbigt att stå emot kebaben och köpa en sallad istället, buhu, det här går utför...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
haha...

flickorna på klitteholm




HAHAH, så jävla klockrent!!! 5 av 5 toasters, lätt.

läckra shoes


GRRRR! Dom där eh, ballerinaskorna/pumpsen/bootsen(?) Skulle jag inte säga nej till. Så sjuuuukt jäkla snygga. Tänk dom i sommar till jeansshorts och ett sött linne.
Det har varit vinter på tok för länge nu...

vardagslyx

Ojojoj, här ekar det ju! Men ja, det vet ni redan.
Tog 13.30-bussen till Hofors igår och mötte upp Emma och sen åkte vi till Hoforshallen där det vart en kvarts solning. Sen bubblade vi lite, och simmade några vändor, sjukt jobbigt haha. hur otränad får man vara? Åt dessutom godis... Men det är ju helg, right? ;)

Efter det åkte vi hem till henne och åt Tacos. Sen följde jag med henne till stallet, läskiga djur... Dom är ju 7 gånger större än en människa, skulle aaaldrig sätta mig på en hästrygg!
Men i alla fall, när vi kom tillbaka till henne var bastun varm så vi gjorde ansiktsmask och satte oss i värmen. Och justja, vi hade hårinpackning också, så nu är håret lent som en babyrumpa.

Åkte ut till älskling efteråt, myste & sov.

Och nu sitter jag här, och har nyss ätit mat och han är och jobbar. Han vet inte när han slutar heller(?), hmm.. Får väl hitta på nåt sätt att underhålla mig själv på!


Ni har garanterat sett en annan variant av en sån här bild. Men jag är som sagt hos Niklas, och har därför inga bilder.. Men när jag fixat in bilderna på datorn nångång så kan ni ju få se mig och Emma när vi har ansiktsmask, det är det enda jag har bild på tror jag, hehe.

solsidan


Ska spendera min kväll framför underbara Solsidan. Då fattas det bara en förkyld älskling & lite gotta hihi!

HAHAHHAHAHHAHAHAHH


Så jävla klockren!

upp till bevis ;)

Upp till bevis, haha nejdå. Men nu är det så att jag vill veta hur ofta just du läser min blogg! ;)

Omröstningen Hur ofta läser du min blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


jungfru!

Alltså vad är det HÄR för något?
Jag är jungfru och då kan ju ingen amerikansk astronom helt plötsligt komma och säga att jag är lejon?!
Sjukt förvirrande.. Jag ÄR och FÖRBLIR jungfru, sådetså!
Kul för dom som har tatuerat in sitt stjärntecken, så blir det bara ändrat?





???????


rensar

Sitter och rensar vänner på Facebook som man har samlat på sig under kanske.. 2 år? När man ser vilka man har som vän tänker man typ; vem fan är det där och varför är jag vän med den? haha.. Men nu är det halvrensat i alla fall, får se hur länge till jag orkar haha ;)

Ikväll ska jag vara vaken länge och sova läääänge imon. Har jag nämnt att jag är ledig imorgon?! ;) wihooooo

Imorgon ska jag i alla fall till Hofors och sola & bada med Emmaeng, och sen blir det bastu och ansiktsmask och hårinpackning hemma hos henne. En riktig ta-hand-om-oss-själv-dag! Mysigt värre :)

Sen sover jag hos världens finaste kille. Så ja, jag förvanar er om låååg uppdatering, men det är ju ni van med under helgerna haha :)



handkräm



Det var några månader sen, så var jag och mamma inne på Rusta och båda var sjukt torr om händerna så vi köpte den här som typ "räddaren i nöden", men den är faktiskt sjukt bra, man är mjuk jäkligt länge om händerna och den luktar äpple och kanel (fast det inte står något om att den ska göra det haha). Och ja, den är säkert billig.
Så för er som inte vill lägga ner en massa pengar på handkräm så tipsar jag om den här!


new in

Den ser sjukt mycket snyggare ut irl haha! Men ja, här är skinnjackan jag köpte. Som ni ser kostade den 500 från början. Halva priset = 250. Sen halva priset på det också, = 125 spänn!!! Har gjort många bra fynd på slutet och det det här är ett av de bästa :)

at school

Hejhej! Jag sitter i skolan, utan dator... Inte kul. Tur att jag har min neighbour Olax här som har dator ;)
Det var sjukt segt att gå upp imorse kan jag tala om, men tanken på att det var fredag imorgon (=ledig!) gjorde det lite lättare!

Men ja, imorse hade vi matte i tre timmar, men det gick rätt fort. Var lax till mat, inte så gott.
Nu har vi engelska, har haft bokprat om Go ask Alice om ni kommer ihåg att jag läste den för ett bra tag sen.

Snor en bild av Olivia nu eftersom att jag inte har några bilder på hennes dator ;) Men jag håller med henne om att dom här väskorna är hot!



pörnill

JAG SOVER HOS PERNILLA INATT, DÄRAV INGET UPPDATERANDE. HEJS!

gävle

Vaknade hos Niklas imorse, tog 11.02tåget till Gävle och mötte upp Pernilla, vi gick runt lite på stan och checkade läget haha.
Nu är vi hos henne i alla fall och snart kommer någon hon ska klippa, och jag är här som moraliskt stöd haha ;)
Men aja, uppdaterar nog mer ikväll. Tjingeliiing.

anonym


Eftersom att du är anonym så känner jag att kommentaren inte direkt var så seriös kanske?
Och eftersom att du inte har nån blogg måste jag ju svara här.
Och vem är du? ;)

ledig imorgon

Idag har uppdateringen legat på 0, vilket jag faktiskt får skylla på skolan!
Först var det Frisörteknik (B!!) som gällde, vi rulla typ nån.. ja, vad hette det? Fest...? Aja! Ni vet Marilyn Monroe-lockar? Såna ungefär! :)
Därefter idrott, racketsport. Behöver inte säga så mycket haha ;)

Var på stan med Pillan både före och efter idrotten. Köpte en snygg skinnjacka som ni får se inom kort.
Är hos Niklas nu i alla fall, och kollade nyss på djurgården-aik, slutade kolla när dif ledde med 3-1, piss...

Men ja, somliga är ju ledig imorgon, skönt va? ;)

Och jag måste berätta, de där nyinkomna kilklackarna på h&m, jag såg dem idag och prövade dom och jag är helt fast. Har någon slags abstinens haha, nej men jag måste verkligen ha skorna!!!!!!
jag har börjat blivit skoberoende...


Det sjuka är att dom är 3 gånger snyggare i verkligheten. grrrr..

kvällsfika



Jag som har börjat ätit nyttigt haha ;) Det blev en rejäl kvällsfika bestående av det här. Mumma!
(positivt att jag blev riktigt mätt för då går jag ju inte och småäter godis!)

jag är tvungen bara för att jag tycker om min klass så mycket.

1. vad heter din klass? – Haha, tro det eller ej.. Gullhår!

2. har ni några minnen ihop? – Hm, beror ju på vad som menas med minnen? :)

3. klassresor? – Nej.

4. vilken skola? – John Bauergymnasiet

5. hur många är det i din klass? 25 tror jag?

6. hur många killar? – 0!

7. hur många tjejer? – 25(?)

8. hur många lärare har ni? – Eh, ja det var en bra fråga.. Många!

Frågor:

9 . vem har du känt längst? – Haha, ingen/alla.

10. är eran klass stökig? – Hahah.. beror på vad som menas med stökig ;) nejdå vi är rätt lugn av oss.

11. vem är roligast ? - Alla är ju roliga på sitt egna lilla vis, men måste säga Pernilla!

12. vilken tjej är mest omtyckt av killarna – Vilka killar?

13. vilken kille är mest omtyckt av tjejerna – Magnus skulle jag väl gissa på haha! Den enda killen som är i närheten av våran klass ibland. (han är vår idrottslärare)

14. vem har ingen mamma - Hm, ingen vad jag vet.

15. vem är längst? – Pernilla eller Angelica kanske?

16. hur skulle du beskriva din klass – Damp, fis, rap, bäst.

17. vem är mest läslus? – Haha.. ingen

18. är några tillsammans i din klass? – Haha nej.

19. vem är jobbigast? – Talar vi inte om såhär öppet!

20. vilka känner dig bäst? - Hm, har umgåtts mest med Pernilla och Stina, så i guess någon av dom.

21. vilka känner du bäst? - Blir väl samma svar här.

22. vilka är du med mest? - Alltså, det är ju en klass med bara tjejer så, alla är med alla =)

23. vems skratt är roligast? - Jojjos är gulligast!

24. vilka är ”sportfånar” – Johanna, Hanna tror jag, säkert nån mer också.

25. vem slåss bäst? – Hahah, kan berätta när jag har fått reda på't ;)

26. vem är mest muskulös? – Elin S tror jag eftersom att hon dansar :)

27. är några intresserade av hästar? – Tror faktiskt inte det..

28. vilka? - ...

29. är någon allergisk mot något? – Ja

30. spelar några fotboll? – Ja, trore

31. spelar några hockey? - Nej

32. hur länge har du gått i denna klass? En termin och en dag

33. snyggast röv? – Alla!

34. vilka gick i din klass på din förra skola? - No one.

35. spelar några innebandy? - Hm, tror inte det.

36. finns det några syskon i eran klass?- Nej.

37. vem är mest datanörd? - Alla..

38. vem har sömnproblem - Olivia haha

39. vilka brukar du umgås med? – Har inte den frågan kommit? Men typ.. olika? ;)

40. vem har roligast röst? – Vet inte, men Rebecka har klart skönaste dialekten!

41. vilka brukar du sitta med? – Ja, vi har ju så kallade "basgrupper" så just nu Olivia, Maja c, Sara, Jenny, Nathalie.

42. vem säger ”daaaaah” oftast? – Josefin haha ;) Eller jag ve tinte.

43. vilka saknar du att umgås med? – Ingen :)

44. vem får dig alltid att skratta? – Pörnill

45. hur många kommer läsa det här? – Haha, ingen aaaning.

46. vilka är dina ”närmaste”? - Meeeen. Vet inte, förr var det Stina, nu kanske Pernilla.

47. har du några minnen från skolan? - Jolå.

48. har du något minne från klassrummet? - Jolå.

49. har du något minne från gympasalen? – hahah, jodå.

50. har du något minne från matsalen? - Vet inte haha?

Ja/nej frågor:

1. älskar du din klass? – JA

2. brukar ni göra saker med klassen? – nej, tyvärr

3. är det mycket bråk i klassen? – Nej.

4. brukar det vara mycket prat på lektionerna? – Jodå, men vi kan vara tyst också ;)

5. är ni en ”sport-klass”? – Haha, gissa?

6. gillar ni att gå i skolan? – Klartde!


någon mer än jag som kommer vara klistrad framför tv'n på söndag?


aerobics

Nu jävlar ska jag börja träna!
Eller ja, börja trappa igång på att träna. Det godiset jag inte äter byter jag ut mot träning, wihooo vad jag ska få muskler ;)

Jag & mamma ska gå på aerobics någon dag denna vecka kanske, eller nästa vecka, beror ju på när båda har tid.
Taggad!!!


nytt schema, ny mat

Jag älskar skolan nu!
Vet ni varför? Jo, för vi har världens skönaste schema haha! Eller ja, om man jämför med i höstas. Eller ja, "bara" en dag som försvunnit, nämligen fredagen, så nu får vi helg på torsdagar hela våren, wihoooooo!!!!!!!!! :)
Och så har vi fått bättre mat också, Ångköket, idag var det kycklingfilé och potatisgratäng och det var så sjukt gott. Minst 7 gånger bättre än Sodexo.
Känns som att vår skola börja likna Thoren haha.. Nejtack!


new in


svar


Allt på "kollaget" är från H&M's vår/sommarkollektion! :)


paradis


Sitter och äter lite gosaker från min Paradisask, imorgon börjar mitt nya liv! Andra gången gillt så att säga ;)
Jag ska inte sluta äta godis, det kommer jag inte klara. Ska bara trappa ner haha ;)

dagens klippning på mami

FÖRE


EFTER




Ser faktiskt bättre ut irl, både färgen och klippningen :)

firework


En låt som går på min spotify rätt ofta nuförtiden. Det här är inte alls min musiksmak, typ tvärtemot min smak haha. Men refrängen är ju så bra haha :D

emmaeng

Snart drar jag iväg till världens bästaste Emma, ingen mindre äään... *trumvirvel* .... EMMAENG!!!!!!!
Haha, kul va? ;)
Men ja, jag ska som sagt umgås med min saknade Emma, vi ska nog till Frida först när hon har förfest tror jag, och seeen när dom drar iväg på partaj så åker jag och Emma någon annanstans, förmodligen och käkar kebab. Härligt va? Ja, jag vet :)

Aja, stört inlägg det blev. pusss!



JATACK!!!!!!!!!


Är på h&m's hemsida och drömmer mig bort om sommaren! Tänk det där linnet, jag ska ha det!!!!!!!!!! haha. Tänk det instoppat i ett par jeansshorts, fyfan vad snyggt.
Sommar, du är välkommen♥

nyheter


Några vardagsplagg på h&m's "nyheter" som jag inte skulle tacka nej till. Plagg som funkar till det mesta!
Har strykit över cardiganen och långklänningen för att cardiganen inte var så fin tyckte jag och för att långklänningen.. ja, den är sjukt fin på folk som kan ha långklänning, dvs, inte mig!

i want!



I WAAAAAAAAAAAANT!!!!
Axellång hår och den här färgen alltså..

torsdag&fredag

Uppdateringen är låg, likaså min statistik. Men jag kan ju berätta lite om gårdagen och dagen (utan bilder dock), så kommer det en bildbomb imorgon kväll. Vad sägs om det? :)

Igår tog jag, Niklas och Rasmus 13.40bussen till Gävle där vi skulle kolla på hockey. Vi gick runt lite där, käkade på donken. Pröva deras wraps, skitgoda! Ja, i alla fall så mötte vi upp Linus och sen när dom åkte till Läkerol gick jag och mötte min saknade Pörnill så följde jag & hennes kompis Frida med henne till donken där hon också åt haha.
Seeeen åkte vi till Läkerol, kom i bra tid som vanligt haha ;)
Skrek och Pernilla kollade på snygga killar i matchprogrammet haha.. That's my Pörnill! ;) hahah
2-1 slutade matchen, vinst ofcourse! Åkte hem, sov.

Idag var det första jag gjorde att äta en knäckemacka med ost och aromat, så jävla gott. Sen satt jag i en traktor och fick oooont. Vi var hos Niklas "grannar" och skottade.
Sen kom vi hem och då gick vi ut med kameran och tog lite kort på djuren :)

Ja, det var igår och idag.
Vet inte vad vi ska göra ikväll, sånt som visar sig förr eller senare!


En gammal bild på mig som Niklas tydligen hade på sin dator. Det här var innan vi hade träffats i alla fall, så bilden kanske är tagen tidigt 09. haha, fjortismoa!
Förresten skulle den hårfärgen sitta fint just nu!

i did it for love

Hahah, alltså jag måste bara berätta. Ni som känner Niklas kommer inte bli ett dugg förvånad, men ja..
hahahahhaa
Han: - Du, lyssna på Jessica Andersson på spotify!
Hmm, jaha? tänkte jag, men jag gjorde som han sa.
- Och nu har du på den där låten "pleaaaaase don't leaveeee mee".
Jag: - Men haha, det är Pink som sjunger den?
Han: - Men ta låten som är överst.

Det visade sig vara den här låten han hade blandat ihop med Pinks låt.
Hahahahha


Ja men tycker ni inte dom låter lite lika? ;)

hos niklas

Kom nyss hem från Gävle där jag shoppade litegranna, man blir faktiskt glad av att shoppa haha!
Jag är hos Niklas nu, vet inte hur länge jag blir här.
Men ni vet väl hur uppdateringen är då? Låååg. :(

dagens klippningar

FÖRE. Hon brukade ha håret i två tofsar, därav det avslitna håret i mitten.


Men det löste vi genom en page som går diagonalt framåt. EFTER!

Här glömde jag att ta före-bild, och efterbilden vart inte heller så jättebra eftersom att det fortfarande var blött. Men aja. I början hade hon längre och inte uppklippt :)

vågar jag?

Jag fick nyss ett ryck om att jag skulle klippa av mig håret. Blev sjukt sugen på det när jag såg bilderna på Dessies blogg som ni ser här underst..
Jag vet en och annan som inte skulle blir så glad över det ;)
Men.. vågar jag?


min eftermiddag


hot or not?


Haha, alltså vad är det här?
Ett stort not på den/det här tycker jag.
Hahah..
Vad tycker ni, hot or not? ;)


stylebytyra

Jag skulle verkligen inte säga nej till att ha de här puddingarna från stylebytyra.se hemma hos mig. Skulle ni? ;)

järbo

Har varit i Järbo idag så därför har jag inte skrivit något. Men ja, här ser ni några bilder därifrån! :)

småkronorna♥

Ja, som alla förmodligen vet så förlorade Sverige semifinalen mot Ryssland, och då börjar alla på Facebook skriva typ: Åh Sverige är så jävla dåliga, åh dom kan fan ingenting.
Nej, men ställ er på isen och gör det bättre själv då! Gå in och vinn mot Kanada, gör det! Gå in och vänd 0-2 till 3-2 mot Ryssland, gör det!
Jag blir så sjukt less på alla som klagar. Dom kom till semi, när dom lika gärna hade kunnat åkt ur mycket tidigare?
Men vissa är ju så jävla trångsynt så dom ser bara den negativa.
Om Sverige hade vunnit finalen hade ni säkert haft nå å klaga på också. Åh jag blir så less..

Nästa år vill jag se er på isen i JVM och då ska jag klaga på varenda liten rörelse ni gör.
Det var allt jag ville säga, och nu blir det sova för min del, godnatt! :)


bokad


Facebööken ljuger aldrig!
Och den här gången ska jag inte glömma kameran....

klippning x2

Har gjort två klippningar häromdagen. På Niklas x2 rättare sagt. Tog ingen bild på någon av dem, dumt nog! Men på min Niklas klippte jag som jag gjorde förra gången. Och på den andra Niklas vart det kort på sidorna :)


Förra gången jag hade klippt Niklas.

julklapp

Har glömt att visa detta!
Tack Ludwig!♥ (Jennie & Niklas hihi)


nyår 2010

Här är några bilder från nyår som jag har lånat av Hanna Engstrand, hoppas det är okej att jag tog bilderna!

nyinköpt

Haha, det märks när jag är hos Niklas eller hemma. När jag är där vill jag uppdatera, men där finns det noll bilder och jag tänker inte fylla deras dator med mina bilder haha ;)

Men i alla fall, nu är jag hemma.
Jag har varit med mormor i Valbo idag, startade med en fika, satt fint det i mitt nya nyttiga liv ;) Men ja, här under ser ni bilder på vad som blev inhandlat :)

fångarna på fortet

Kollade ni på Fångarna på fortet igår där Paow, Foki, Blondinbella (och nån mer) var med? I did, och det var skitkul haha! Men dom skulle ha vunnit ju..

Om ni missade det kan ni kolla här:
http://www.tv4play.se/noje/fangarna_pa_fortet?title=fangarna_pa_fortet_del_2&videoid=1188642


hockey

Idag är det dags för Brynäsmatch! Längesen nu ju, har inte varit så frestande att åkt vid jul, så idag vart en bra dag! och så ska jag ju in på torsdag (tror jag det är?) med Pörnill också, great :)))


Fick bli en bild på mig och snyggpillan!


sommaroutfit



Ni kan ge er tusan på att jag ska gå med denna outfit någon dag sommaren 2011!


mitt nyttiga liv

Idag börjar förresten mitt nyttiga liv! Får se hur länge det håller, ska ju försöka i alla fall ;)
Ska helst ta tummen ur röven och dra ut och springa/powerwalka ibland, men nu är det vinter så då går det ju inte? (a) haha nejdå, inga bortförklaringar för vi har ju faktiskt ett löpband i källaren!

no more pizza (det är ändå äckligt så det är lugnt haha), kebab, godis, chips, läsk.
buhu, jag som har en paradisask hemma, kommer ju gå åt pipsvängen direkt!

1/1-11

Japp, då var det nytt år då. Trevligt!
Gårdagen spenderades i Hofors med några härliga brudar och sen kom det några fler. Vi satt och spela spel osv, sanning & konsekvens gold edition haha ;)
På tolvslaget gick vi till folkan där de flesta var.

Idag ska vi väl bara slappa hoppas jag haha ;)


Såhär såg jag ut, fast jag hade mina älskade Matsumotos istället för de där skorna, det hade blitt liiite kallt hihi :)

RSS 2.0