schemat mitt


Här ser ni hur några dagar jag har kvar här på mitt schema, det är sykt några! Aaaaah vad jag vill hem! Tror faktiskt att det är nyttigt att komme bort lite såhär och få längta hem och sakna alla, trots att det är sjukt jobbigt...

Imorgon kommer som sagt Niklas och Rasmus, aaah gleder mig så mye :D

hemlängtan

Ännu en dag till att slita på jobbet.. Men det gör inget, för ikväll ska vi få gratis middag på Hotell Utsikten som ligger här bredvid, troooor det är bra utsikt där ;) Haha, nejdå, jag vet att det är det.

I förrgår kom min morbror hit och hälsade på :D Och imorgon kommer Niklas och Rasmus hit, äääääntligen. Dom skulle egentligen komma på onsdag, men dom tänkte överraska mig att komma imorgon då, meeen jag fick reda på det :( Haha, huvudsaken är ju att dom kommer hit.

Jag har alltså en vecka kvar här, damn vad fort det har gått! Tycker inte ni? Men det är bra, för jag har en sjuk hemlängtan. Vill hem till min säng, till lite värme hoppas jag (är typ 15 grader här och pissväder heela tiden), till mina katter, till mamma, till mormor, till allt! Vill till och med att skolan ska börja, men det kommer det också så småningom ;)


svensson svensson


Har spenderat en liten del av min dag till att kolla på Svensson, Svensson. Så jäkla roligt, varför finns det inte såna här program nå mer för? HAHA

svensson svensson


Har spenderat en liten del av min dag till att kolla på Svensson, Svensson. Så jäkla roligt, varför finns det inte såna här program nå mer för? HAHA

välkommen tillbaka, mitt skoberoende..



Nelly  Shoes - LiannaNelly  Shoes - Exclusive Matsumoto 3Nelly  Shoes - KimmiNelly  Shoes - MandyNelly  Shoes - HybridNelly  Shoes - Exclusive JennieNelly  Shoes - LeolinaNelly  Shoes - LindaNelly  Shoes - ZhobNelly  Shoes - NaomiNelly  Shoes - Exclusive Matsumoto 3Nelly  Shoes - MetricNelly  Shoes - LeopoldNelly  Shoes - BielawaNelly  Shoes - GabelaNelly  Shoes - Exclusive LeeNelly  Shoes - BarbaraNelly  Shoes - New Dolores

Hur snyggt är det inte med ett par tighta jeans tillsammans med high heels? Fasen alltså. Välkommen tillbaka, shoppingabstinens..

spend money


 

Lite saker som jag ska spendera mina pengar när jag kommer hem, längtarrrrrrrrrrrrr.





paket från nelly



10 dagar tills jag kan hämta ut paketet..... mina skoooor ♥

måste få säga att jag befinner mig på ett av jordens lite finare ställen


värme, tack...

Vill så gärna utomlands nu jag, heeelt sjukt....
Planerade att jag, Niklas, Rasmus och Emma skulle åka till Turkiet eller nått innan skolan började, men allt krånglade mer eller mindre så det vart inget, meeeen det stoppar inte oss för vi har redan planerat om att vi ska åka i maj istället. Ja, jag vet, långt i förväg. Men att längta är fan en stor del av hela grejen tycker jag, plus att man hinner spara pengar. Skitbra! är ju bara... 10 månader kvar, men den som väntar på något gott... ;)


freia - 70%



Update från Norges finaste by! Sitter nyduschad i min onepiece och äter mörk choklad och firar att jag är ledig imorgon! :D wihooo vad skönt, ska sova riktigt riktigt riktigt länge! Jag måste sluta missbruka frågetecken också!!!!!!!!!!!!! Nej men allting rullar på som det ska och på måndag kommer Niklas och Rasmus för att göra mig sällskap sista veckan, härligt det, så får man prata svenska och få tillbaka sin riktiga dialekt. Tycker jag pratar skitkonstigt nu haha, typ ingen dialekt alls. Har inte hört Sandvikenmål på 4 veckor, buhu, utan lever dagligen med göteborska och norska. Menmen, haha onödig information men ja.. Längtar hemmmmm.

Hoppas ni har det bra hemma, puss!

spa

Har spenderat en del av min dag på spa idag med Hanne Siri, guuud så skönt det var! Åt frukost där med, och en maaassa frukt. Var lite olika duschar, bastuar, fotbad och sånt. Och en relaxavdelning, jäkligt mysigt.
Ooooch som plus på allt fick man tvätta håret med Goldwells Dualsences när man var klar, kanske inte något som någon annan tänker som något speciellt, men jag tyckte det kändes lite lyxigt istället för nå skitschampo i flaskor med hotellets egna logga på liksom.

Fick en liten slags "behandling" kan man säga, man satt i bastun och en tjej hällde olja på bastuaggrigatet och fläktade med en handduk mot en, och för er som har testat blåst på sig själv i bastun vet att det blir rejält varmt, och det kan jag säga att det vart!
Sen fick vi gå ut ur bastun och skrubba oss med salt, och sedan tvätta bort det med snö, lite udda haha. Sen in igen i bastun och göra samma sak, mycket skönt :)
5 av 5 toasters, lätt!

Imorgon är det jobb, 12-19................

the the the

http://jpg.artige.no/store/8908.jpg


nelly.com - mode på nätet, påväg hem till moi



Jag älskar rea, muums! Två klänningar och ett par skor för 317:-, come on det är ju ingenting! Meeen jag kan inte hämta ut det förrens jag kommit hem från Norge, buhuu....

jobba jobba jobbaaa

Jag tycker att det är sjukt otäckt med det som hände i Norge igår, för er som inte vet vad som har hänt kolla här. Fy vilka idioter det finns!!!

Idag ska jag ner och jobba 10-17, dåligt väder idag med och inga båtar och idag är inte Silje med så det kommer gå segt... Jaja! Inga sura miner nu Moa :):)

Ska nog kika runt lite på H&M, Nelly och sånt ikväll och förhoppningsvis beställa något, abstineeens...

Besito Dress

Nelly  Shoes - Adela

 


min braiga dag!

Idag har det varit en bra dag tycker jag! Har varit en lugn dag på jobbet när inte var nån båt inne, och så var det dåligt väder heeela dagen. Silje var i alla fall med mig idag på jobbet och hjälpte till, superkul :) har försökt lärt henne göra soft-is haha, gick braa :)

Och så var det en som hörde att jag var svensk och undra vart i Sverige jag kom från, jag svarade med att jag bodde en bit från Gävle, eftersom att sannolikheten oftast är större att veta vad Gävle är än vad Sandviken är. Han ba; Jaha, Sandviken eller? jag; heh, ja faktiskt! Så han kände tydligen nån som bodde där, åååh fick ännu mer hemlängtan då.. ;)

Ooooch en till supergullig grej, idag ute på kajen gick det en äldre kille med ett stort plakat som det stod: Mariike, vill du gifte deg med meg? Så sött och så sjukt romantiskt haha, rös hur länge som helst haha..

Men jaja, imorgon är det kort dag för på söndag är jag ledig och då ska vi på spa, wihooo :):)


and nothing else matters



Gah, världens bästa låt! Kommer aldrig existera en bättre låt, helt sjukt.
Visste ni orden jag tatuerade in kommer från den här låten? :)

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
and nothing else matters

i ♥ norway


Oj, spegelvänd bild meeeeeeeen det skiter vi i! Igår fick jag denna fina tröja av dom jag bor hos, huuuur skön och mysig som helst må jag säga =) tusen takk!

Jo, min plåstrade tumme... I förrgår skulle jag duscha och så skulle jag ta upp rakhyveln från "golvet" så slant den och jag skärde upp ett rejält jack på både huden och nageln, har dragit bort nageln nu i alla fall, fyfan!

Och jo, idag har jag varit här halva tiden! Har gått rätt fort ändå, snart är jag hemma igen :):)

halva tiden gått, halva tiden kvar

Idag har jag varit här halva min tid, wihoooo typ! Har gått rätt så fort om man tänker efter faktiskt, och om 15 dagar kommer Niklas, åh vad jag längtar efter honom :(

Allt rullar på som det ska, men har en otrolig hemlängtan... Hoppas ni har det bra hemma allihopa :)


saknar mamma himla mycket också :(

norgenatur



Tänkte bara dela med mig lite av några bilder från den norska naturen hihi! måste säga att det är himla fint här, så om man har långtråkigt kan man klättra upp på ett berg och kika på utsikten haha, och det kan man ju inte hemma, eller hur? Inte med samma utsikt i alla fall, på lååånga vägar..

Och som ni ser i förra inlägget så tatuerade jag mig idag, freakin' awesomeeeeeeeee!!! :D Kan ju beskriva med att det kändes som att någon skar i en med en kniv som vibrerade, fyfan. nästa gång blir det inte på revbenen i alla fall ;)

Min fina mormor har kommit hit för att hälsa på mig och hennes kompisar och imorgon är jag ledig så då tänkte jag hitta på något med henne/dom :)))

i f*cking did it!


mitt jobb

Jag får dåligt samvete när jag ser att det är folk som fortfarande kikar in här utan att jag uppdaterar... Så tänkte vara lite mer aktiv igen även fast jag inte har så mycket vettigt att skriva.
Jag jobbar mest hela dagarna, är ledig en dag i veckan och då hittar man på något annat helt enkelt ;)
Jag jobbar som sagt i en glasskiosk, vilket jag trivs med även om det kan vara stressigt ibland. Hmm, ja.. Jag har hemlängtan som tusan, men det är bara att hålla ut, jag vet att jag klarar det.

Förresten så ska jag tatuera mig på lördag, spännande va? ;)


Mitt jobb haha! Som sagt så trivs jag. Varje dag kommer det båtar med allt från 500-8500 turister, och jag kan säga att en hel del av dom vill ha glass haha :)

till topps

Igår var ju på tur upp på ett berg. Till toppen på ett 1502-meters högt berg, och fasen vad jag svor emellanåt, för det går inte att beskriva hur jobbigt det var. Men jäääkligt fint på toppen må jag säga.
På vägen ner var det dock lite roligare då man kunde åka på snön ner några meter. Sen mötte vi några vilda får som börja tugga på mammas väska, hahaha, skitläskiga.
Väl nere (nästan) så halkar jag och landar på rygg, och det var ju brant och jag hamna snett så jag låg i tusen brännässlor med benen rakt upp i luften och mamma skrattade så mycket att hon inte kunde hjälpa mig, hyggligt ;) menmen, sen gick det i alla fall haha. Och efter det.... uuuugh, jag halkade igen och skulle ta emot mig med handen min, så tar jag rakt i fårskit, och brännässlor.. SAMTIDIGT! Hahah, alltså jag orkar inte...
Träningsvärken idag går typ inte att beskriva, har klippt två stycken idag. En undercut på Silje och klippning på Lise, har bild på Siljes undercut, men jag har ju glömt kamerasladden hemma så ni får se om någon vecka när mormor kommit hit :)

Imorgon ska jag börja jobba, läskigt faktiskt, men himla kul :)



i norge!

Hej allihopa! Igårkvæll kom jag fram till Norge, och vid det hær laget vet ni væl vad som ska gøras hær? Tjæna pengar, hehehhe :D

Det ær sjukt fint hær, ska ta någon bild så att ni får se, meeeen smarta jag glømde kamerasladden hemma.. Tur att mormor kommer hit nån dag så får jag skriva en lista till henne med saker jag glømt ;)

Nu ska vi snart gå(/åka?) ner till kiosken dær jag ska jobba och på eftermiddagen ska vi gå upp till toppen av ett berg. Dock på ligger det moln på toppen nu, haha spænnande!

Var jækligt jobbigt att åka från Niklas och hemifrån øverhuvudtaget, menmen, tur att det finns snælla tjejer hær i familjen som jag bor hos som jag kan umgås med hihi :)

RSS 2.0