världens bästa mamma


Min mamma är världsbäst på allt, en grej hon är grymt bra på är att laga mat. Bästaste mamma♥


hej

Hemma igen efter helgen, med dubbelt så stora halsmandlar sen när jag åkte haha. Var som sagt cruising igår, det var svinkallt, därav halsen haha.

Kvällen var helt okej i alla fall.
Imorgon ska jag bleka slingor i min kompis Fannys mörka hår, ska bli spännande ;) Nejdå, det blir så bra så.


färgglatt



News at H&M, och himla färgglatt! Man blir glad av det ju hehe. Skulle gärna bära den orangea klänningen längst ner i sommar till en brun kropp. Vem skulle inte vilja?

kommentarer

Jag får sjukt några kommentarer med tanke på hur många läsare jag har per dag. Vi säger att jag gör 4 inlägg om dagen (ibland blir det mååånga fler och ibland inga alls så 4 blir bra) och jag kanske får 2 kommentarer om jag har tur. Vilket resulterar i att 0.5% av er som kikar in här kommenterar, come on? Det allra roligaste med att blogga är ju att få kommentarer. Och jag menar inte att alla inte kommenterar, för ni som gör det äääääger.

Varför kommenterar ni aldrig? ;)

Eller okej, jag gör såhär istället:

Omröstningen Varför kommenterar ni så lite? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!

 

Om du har ett eget alternativ, kommentera det då. Tack på förhand :D


föl

Åhhhh, jag kan inte gå normalt. Så om ni ser nån ute idag som haltar och går i kanske 100m/h så behöver ni inte vara rädd för då är det bara jag!
Klippte Lasse idag, glömde som vanligt ta före och efterbild, menmen.. Nu sitter jag i Torsåker och min älsklingsprins är ute hos kossorna, haha sött va?
Har jag berättat att två hästar här har fått föl? I alla fall så har jag systemkameran med mig hit nu så hoppas på bra bilder på dom, guuud så söt dom är, ni anar inte!

Snart ska vi åka till Rasmus i think, och vi ska även äta på Torino. Uhh, jag har börjar blivit riktigt äcklad av skräpmat, bra för mig! Får bli en sallad för min del så länge sen här äckelkänslan håller i haha! Vilket jag hoppas blir lääänge ;) Vad kvällen har att erbjuda visa sig, men tvekar inte en sekund på att den blir trevlig vilket som.

Imorgon är det cruising i Sandviken och jag ska åka i den troligtvis fulaste bilen där i alla fall med Niklas som chaufför, haha blir nog trevligt de å :D

vad ska ni, mina kära läsare, hitta på i helgen? :)



Här får ni två bilder på fölen, som är tagna från Niklas systers facebook, därav den dåliga kvalitén när den vart kopierad. Hur söta?

page-dröm, eller?

Hade en hemskt dröm inatt, nämligen att jag klippte page! Fyfasen vad jag grinande i sömnen, och gud hur jag såg ut. Ska aaaaldrig klippa av mig mitt långa håååår haha♥.


Sju rädslor

1 - Att någonting ska hända mina nära och kära
2 - Mörker
3 - Veta att det finns sjuka jävla människor runt om oss
4 - Vara instängd
5 - Bli lämnad
6 - Att bli sjuk
7 - Typ andar och sånt, även fast det är sjukt intressant

VARNING FÖR ÄCKLIGA BILDER

Hoppsan, gårdagen blev inte som tänkt haha!
Men övningskörde i alla fall, i rondell! Hur bra är inte jag då?! ;) Seeen ringde Fanny och fråga om jag ville med ut på en powerwalk, tackade nej för att jag hade fått skavsår haha. Ringde dock tillbaka 2 min senare och sa att jag sket i dom och skulle gå med henne istället. Gick bra i början lär jag säga, men fyfaaaaaaan vad ont det gjorde sen... Vill ni se bilder? Nej, jag tror inte det men ni får se dom ändå.



Ser ju ännu äckligare ut med "luddet" runt haha, men kan försäkra er om att det bara är bomull ;)
Nä fyfan, jag ska då i alla fall aldrig mer gå i 9cm klackar en dag i skolan som skaver.
Men pw'n vart ändå bra med vääärldsbra sällskap!


budget vs budget

För er som har funderat på att köpa ett budget-torrschampo och velat köpt Schwarskopfs Rockin' it. Gör det inte! Det pulvrar sig, man blir vit i håret och det luktar jättestarkt. Man använder torrschampo för att få en fräschare känsla i håret, med den här blir det dammigt haha.

Om ni ska använda ett billigt torrschampo kan jag rekommendera Proffs's som inte luktar starkt och det blir inte dammigt, utan det blir ett bra resultat med tanke på priset :)


Åtta saker som irriterar mig

1 - Negativa dryga människor
2 - Såna människor jag prata om igår, såna som väntar på att bli gammal typ
3 - Att skolan ligger så långt bort..
4 - Folk som tror dom är bäst, men så suger dom
5 - Folk som är i min ålder, men beter sig som en fjortis på 12 år
6 - Att jag älskar att störa mig på folk
7 - Att sminket alltid blir fult på morgonen, att man måste vänta tills man vaknat riktigt haha. I alla fall jag, någon mer?
8 - Mord, våldtäkter och andra idiotiska männsikor, fyfan.

outfit hehe


Jag är dålig på att visa bilder sådärför kommer nu en, *truuuumvirveeeel* kass outfit bild! Precis vad ni ville ha va? Haha. Men i alla fall, shorts från Gina som sagt och idag inviger jag mina skor från H&M. Ser förresten ut som att jag har världens fetaste lår på bilden, men vafan, vem skulle egentligen orka bry sig?

Idag har jag mycket att göra, men ändå inte. Ska kolla på teater typ i skolan. Sen ska jag hem och klippa min morbror och seeeen ska jag ut och köra lite wihooo :)


justin bieber

Jag har blivit galen i Justin Bieber! Haha vad sjukt. Men jag överger aldrig min rockmusik för den delen♥
Men fasen vad grym han är, det är ju helt sickt. Och att han är snygg gör han ju inte mindre bra ;)
Han ska förresten snart lansera en tjejparfym, "someday", i want it! Bara för att han har gjort den. Töntig jag är..


Så har jag gjort tattoos också, hot! Här är han och jag påväg ner till stranden. Haha, in my dreams..


Nio saker jag gör varje dag

1 - Kissar
2 - Klär på mig
3 - Äter
4 - Är trött
5 - Längtar till sommaren
6 - Tänker på pengar och skor, ja jag vet att det är sjukt..
7 - Lyssnar på musik
8 - Skrattar
9 - Går


kissa vare ja..


hemma hos oss just nu


Ska fortsätta denna onsdagskväll med lite jordgubbsätande innan jag sova och ha sovmorgon imorgon!
Godnatt :)


going redhead

I höst ska jag tamejfan bli rödhårig! Ja fyfan vad rödhårig jag ska bli haha ;)
Var lite kopprig ett tag i höstas, varför fortsatte jag inte? Nej, nu kan det bli höst så jag kan bli redhead en gång för alla!


matte b



Var glad ett tag för att jag hade klarat matte nationella och tänkte att jag slapp matte hädanefter. Sen vart jag inte glad nå mer.

bittra jävlar..

Herregud vad jag blir irriterad på folk som klagar på de som gör typ vågade tatueringar när dom är ung och allmänt lever livet, "du kommer ju ångra den där när du är äldre".
JAHA?! Om man tänker så genom hela livet kan man ju lika gärna sitta inne och ruttna förfan. Det är väl när man är ung man ska göra vilda saker och go crazy? Eller ska man vänta tills man är 70?



bilden tagen från weheartit.com
Ne fyfan för bittra jävlar..


watch out

Åkte in till skolan idag för att lyssna på prat om könssjukdomar i en time typ, ja men det var ju jätteroligt! Rätt ovärt, menmeeen. Så fick vi en kondom med och jag funderar starkt på att fylla den med vatten och kasta i huvudet på nån, ja vilken bra idé, eller hur då? :D watch out!


nära sommaren

Gaaah vad nära vi är sommaren nu. Skolan känns slapp nu, vilket jag gillar starkt! Imorgon ska jag in till skolan vid 11 och lämna tillbaka matteboken och sen ska vi kolla på nån teater/film(?) på engelskan. Teater tror jag att det var. Fredag - ledig, as usual hehe.
Och nästa vecka är också chillll. Åhhh sommarrrrrrrrrrrr.


SÅHÄÄÄÄÄR glad är jag just nuuuu :DDDD


nya shorts



Mina nya shorts som kostade 49:- på Gina Tricot, himla bra pris enligt mig! Lite bruna ben nu då, tack.


gästblogg by pörnill :PP

Hej alla korvar!

Moa är så lat så jag fick rycka in.. och ja vad gör man inte för hennes läsare. Om ni vill veta något ointressant om mig så kan ni ju läsa det här. Jag gick upp 05.45 imorse för att göra klart min bildanalys och när jag var klar med den kom jag på att jag fick sovmorgon så jag skulle alltså inte börja skolan förren 10.30 så bra jobbat.. ja som ni kanske förstod så fick jag inte sovmorgon för fem öre!
Nu till något roligare. Nu sitter jag i skolan bredvid Moa och vi ska snart ha sexualkunskap av någon anledning eller jag nu när jag tänker efter så va det inte nå roligare än det första jag skrev så nä jag är ingen bra bloggare.

Peace out brothers!


here we are, in action!


begär

Collistar - Top Gloss Stick Reflex


whitney port för bikbok

Har ni hört att Whitney Port ska designa kläder för Bikbok? Woaaah, kommer bli awesome! I Oktober 2011 kommer de ut i butik, i will be there!


fem påståenden

Jag kör igång med en till sån här för att få igång stämningen lite här! ;) Kom igen och gissaaaa :D


♥ Jag tycker inte om pizza.
♥ En gång svalde min katt en majblomma med nål på utan att någonting i kroppen gick sönder, och överlevde.
♥ Mina ögon brukar skifta färg från brungrön till klargrön.
♥ Jag ångrar att jag valde frisörprogrammet.
♥ Jag har inte haft vattkoppor än.

Gissa på nu, jag avslutar den på fredag och ni får reda på det felaktiga påståendet! :)

tisdagen den 24 maj - fyfan vilken tråkig rubrik haha

Matte nationella idag ja, gick det bra för er?
För mig gick det väl sådär, hoppas på ett godkänt i alla fall. På eftermiddagen var det orientering som gällde, men eftersom att jag vart febrig och förkyld sen förra gången då jag var genomblöt så var jag fortfarande inte riktigt hundra idag, så gick till 2 kontroller med Maja och Pernilla, fint de å. Gud vad tomt det kommer vara utan idrott i 2an, fast ändå skönt att slippa släpa med sig världens tyngsta väska jämt å.

Vi tog en fika sen på George sen också, jag tog nån jordgubb/hallon/äpple-smoothie, rekommenderas starkt! Smakar sommar höhööö. Ja sen hade jag turen att Niklas tog bilen in till Gävle idag så jag fick skjuts hem till han.

Köpte även ett par shorts idag på Gina Tricot för 49:- haha, äääälskar att göra kap. Visar er sen! :)

Ja, nu då? Det visar sig vad den här härliga dagen har att bjuda på, och jag börjar inte förrens 10.30 imorgon så har en liten sovmorgon, det behövs!


en gammal somrig bild på mig. åh sommaren 09 i mitt hjäääärta ♥

gurkjävel

Skönt att dryg-Gurkan åkte ur Big Brother!!! Om han hade varit kvar hade jag faktiskt tvekat på att fortsätt sittat, fast det skulle vara bra så slípper jag somna sent (ja, jag tycker 23 är sent) och komma som en dead woman walking till skolan alla dagar.


Christiaaaan ♥

NEW IN's



BIKBOK
BIKBOK
GINATRICOT


godissug och skoköp

Aaaah vad jag är sugen på godis, det är helt enormt... Jag som bestämde idag att jag skulle vara nyttig igen (med ett undantag i skolan då lite godis slank ner). Haha, ja ni hör ju hur bra det verkar gå.

Nej jag ska tamejtusan köpa mina Easytones snart så ska jag gå upp och ner för alla backar i Norge och komma tillbaka med ett riktigt ass och fasta lår förhoppningsvis ;)


299:-



Hur snygga är inte dom här då? Damn alltså haha. Blir typ sugen på fest när jag ser dom haha. Är himla sugen på att klicka hem en, men måste spara pengar till ett par Reebok Easytones att ha att gå i i Norge i sommar, surt!


långhårsuppsättning

Hej igen efter en liten paus! Tappade sugen, men så är det ibland. Här får ni i alla fall en bild på dagens långhårsuppsättning från frisörtekniken.


waka waka blooper



Hahah. En halvdan blooper från musikvideon. Fasen vad vi bjuder på oss själva..


new in



NEW IN. Plus ett linne som redan ligger i tvätten.
Jumpsuiten från Bikbok har jag kikat in länge, men sedan tog sen slut. Trodde jag ja, det fanns en kvar i en storlek. Liiite för stor storlek, men ingen har väl dött av en jumpsuit i lite oversize? Nej, trodde väl det.

Och tubtoppen eller vad man ska säga ska användas flitigt under slappa linnen i sommar. Mums.


first hotel amaranten



Alla bilder är från vårt hotellrum i Stockholm, förutom de två nedersta som är från Centralstationen. Så där ser ni hur vi bodde.
Förresten, utanför vårat fönster hörde jag syrener och blåljus lyste upp hela vårat rum exakt klockan 3.17 på natten. Det var en massa utlänningar som stod där neranför och bråkade med polisen. Jag vart skiträdd, dom var hur många som helst, helt sjukt. Dom skrek och skrek och skrek och ja, skrek. Ett jävla oljud var det kan jag tala om... Typ 80% av dom som bodde i lägenheten mittemot vårat fönster stod också och kolla ut. Vilka jäkla galningar det finns..
Jag skakade nästan, men jag la mig igen och försökte somna och efter ett tag vart det tyst om dom åkte iväg. Niklas sov som en stock genom hela alltihop, önskar att jag också hade kunnat gjort det!


1 - Tio fakta om mig själv

1 - Jag har inga syskon
2 - Jag kommer inom kort ha "lyssnat sönder" Om sanningen ska fram med Eric Amarillo
3 - Jag tycker att det är skitroligt att köra bil, även fast jag inte är världsbäst på det
4 - Jag har ett hett temprament
5 - Om jag hade haft mycket pengar hade jag köpt en maaassa kläder och en fin lägenhet i Gävle
6 - Jag tycker att klass är världsbäst och även fast det är bara tjejer som kommer typ alla bra överens med varandra ändå
7 - Jag är livrädd för att jorden ska gå under på lördag
8 - Jag längtar mucho tills elitserien kommer igång igen haha
9 - Jag bor i ett litet blått hus i en liten "by" (säger man så?) i Sandviken.
10 - Jag vet inte om alla dom här punkterna räknas som fakta haha!


jamen varför inte?

1 - Tio fakta om mig själv
2 - Nio saker jag gör varje dag
3 - Åtta saker som irriterar mig
4 - Sju rädslor
5 - Sex låtar jag tycker om
6 - Fem saker jag inte kan leva utan
7 - Fyra dåliga vanor
8 - Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
10 - En person jag litar på

angående att knäppa fingrarna

Jag & Pernilla funderar/funderade på en grej.. En konstig grej, men jaja!
Hur uppkommer ljudet när man knäpper fingrarna??? Jäkla konstigt, typ emellan när man knäpper och innan fingret "landar" i handen? Fan vad konstigt.

Någon som vet? :o


nasty gal

NASTY GAL | Vintage Clothing + More. — Official Blogbe-thymuseambre friedmannMayhem Cross Tank | NASTY GAL | Jeffrey Campbell shoes, Cheap Monday, MinkPink, BB Dakota, UNIF + more!because im addicted: nasty gal sneak peakNASTY GAL | Vintage Clothing + More. — Official BlogNASTY GAL | Vintage Clothing + More. — Official BlogLace Crop Tank - Cream | NASTY GAL | Jeffrey Campbell shoes, Evil Twin, MinkPink, BB Dakota, vintage dresses + more!DLSWSundance Crop Top | NASTY GAL | Jeffrey Campbell shoes, Evil Twin, MinkPink, BB Dakota, vintage dresses   more!

Kolla in dessa bilder och sug in all inspiration! Kolla in DEN HÄR sidan för mer inspiration och för shopping av dessa kläder. Mums säger jag..


H&M herr



Gaaah vad H&M har snygga killkläder. Vill bara köpa alla kläder till Niklas haha. Och när han ska ha nya kläder tar jag med honom till H&M och plockar på han grejer, tro mig! Ska ju faktiskt inte klaga på tjejkläderna heller, men kläderna för boys är faktiskt snäpper snyggare, eller hur?


det där med uppdatering

Jag är så himla duktig på att uppdatera jag, ahaaani det är jag!
Nej men seriöst. Det är väl knappt någon mer än jag som bryr sig om jag uppdaterar eller inte? Nej, trodde väl det. Menmen, ska komma igång idag igen.. Promise myseeeeelf.


colours



En fågel viska i mitt öra att det var hett med färger i sommar. Skulle vara dumt att missa det om man säger så!


skitdag

Åhhååååå vilken dålig daaaaaag.
Började med att jag inte hade nån modell imorse så jag fick klippa på en ful gubbdocka, och så klippte jag mig i fingret, och för er som inte vet hur det känns kan jag tala om att det gör jävligt ont.

Orientering på eftermiddagen vare ja... Spöregnade och vi skulle envisas om att ta mvg-banan, sagt och gjort. Vi kom tillbaka efter ett tag i alla fall, genomblöta.. Och jag hade på mig min vanliga jacka som jag skulle ha hem sen med. Inte en fläck på mina kläder var torra, för att inte tala om fötterna, burrrr. Men sen åkte jag hem, frös ihjäl på bussen och kände mig allmänt äcklig med blöta fisljumna kläder. Min räddare i nöden idag var mormor då hon kom och hämtade mig på resecentrum och skjutsade hem mig. Annars hade jag behövt vänta på bussen i en halvtimme eller gått hem, och då hade jag antagligen frusit ihjäl.
+ på allt så gick ju mitt sår efter klippningen i fingret upp så jag blodade ner mina kläder och mitt hår också när vi hade orienterat.

Skitdag på ren svenska!
Och nej, det här inlägget är inte ens värt en bild för jag är just nu en bitterf'tta.

home

Back to school. Tackar gudarna för sovmorgonen imorse i alla fall! Annars hade jag varit en dead woman walking idag..

Stockholm var i alla fall awesome, bara att det var så jäääkla mycket folk. Fan jag skulle aldrig kunna bo där, helt sjukt vad folk! Var liiite shoppat, två grejer från Gina Tricot hehe. Hittade verkligen ingenting på varken Monki, Topshop, Zara eller Weekday, suuuurt. Menmen :D


-tidsinställt- gröna lund♥

*Antagligen* incheckad på ett hotell så styr vi just nu våra fötter mot Gröna Lund! Där spenderar vi hela vår kväll tillsammans med Niklas två släktingar, supriseeee.


w... o..w....



-tidsinställt- first hotel amaranten

Efter en natt på First Hotel Amaranten i Stockholm så tar vi en sväng på stan innan bussen går hemåt vid 17.00.
Hejdå Stockholm, vi ses snart igen hoppas jag!


-tidsinställt- estocolmo!!!

Nu sitter vi på bussen påväg till Stockholm, wihooooo! :D Den hemliga resan är nu avslöjad, och Niklas vet vid det här laget antagligen vart vi ska haha.

Någon som anade det från ledtrådarna? ;)


Undra vart vi ska senare idag? Hmm.. Där är den randiga isglassen en het ledtråd :D


-tidsinsällt- lindas sminkblogg

 

LINDAS SMINKBLOGG. Huuur awesome skulle det inte vara att kunna sminka sig såhär bra? Jag kan knappt ha på mascara utan att det ser weird ut..


clutch


Vill ha en färgglad clutch, alltså en liiiten "väska" att ha massa saker i.
En i vardera färg från de här ovan skulle inte sitta helt fel om man säger så!

Har gjort hela 6 stycken tidsinställda inlägg medans jag är borta lördag-söndag, håll utkik! :)

mums på alla skor från modekungen.se!!!

Wedges - HeelKlackskor - MoonstruckWedges - MatrixWedges - Black & whiteWedges - AnkleWedges - FighterKlackskor - TimberWedges - ChicWedges - LeopardWedges - ZipperBoots - LeopardWedges - Two

tidsinställda inlägg

Jag har skrivit tidsinställda inlägg tills imorgon då jag avslöjar vart vi ska, spännande va? ;)


8-åring med botox



Har ni sett? Helt sinnessjukt, stackars unge. Och vartfan är världen påväg?!

I en intervju i tv-programmet ”Good morning America” berättar Kerry att hon sprutar in botox i ansiktet på sin åttaåriga dotter:
– Hon har inte frågat efter det, men jag vet att hon är missnöjd med sina skrattrynkor. Jag tar ju botox själv, det är ofarligt.

Men Kerry Campbell nöjer sig inte där. I en intervju framkommer det att hon även låter vaxa benen på sin dotter.
– Det är inte kvinnligt att ha hår på benen, säger Britney.

Ska man skratta eller gråta åt människan? Mamman alltså. Sjuka jävla värld.


leopard




leopardmönstrat at Bikbok - I like it!

bra dag

Känner på mig att det här kommer bli en bra dag, trots att det är fredag den 13e. Jag är på bra humör, jag längtar som satan tills imorgon, håret såg bra ut när jag vaknade (vilket jag älskar!), sminket blev bra, Niklas kommer hem om ett tag. Allting känns bara allmänt bra hihi! Hoppas dagen fortsätter så.


lortig spegel, men who cares? bilden är inte från idag

news at H&M



Nyheter på H&M ja, har fått en grej nu för långklänningar.. jag har förresten en hemma som jag inte visat er. Och baddräkten, muuums! Frågan är bara hur den ser ut på. Någon som prövat?
Vill ha allt! Som vanligt med andra ord.

väl godkänt

Igår fick jag förresten reda på mitt hör- & läsförståelseprov, alltså Engelska nationella. VG! Jag är so damn stolt över mig själv, det trodde jag aldrig aldrig aldrig! Så nu har jag fått VG på vartenda nationella prov i engelska A. Vet dock inte vad jag ligger/låg på för betyg, G+/VG- tror jag. Hoppas jag har höjt mig nu! Meeeeeeeeeen ska inte hoppas på för mycket.


hahah, fråga inte..

10°c och regn

Igår efter skolan åkte jag hem och chilldillade lite yao. Nejdå, men sen kom Niklas och Rasmus och hämtade mig, haha fasen så kul det var. Kändes aningen olagligt, men det är det ju inte haha, weiiird. Åkte till älskade mormor och fikade, för hon är inte sen med att skämma bort oss om man säger så♥.
Sen åkte vi till aga och keeekade lite, gött. Sen till Torsåker och söv, och nu sitter jag här och väntar på att Niklas ska sluta på sin praktik..
Sen ska vi tydligen in på Biltema, wehåå...........
Ikväll ska jag klippa Niklas, och packa lite inför morgondagen, längtar ihjääääl mig. Synd bara att det troligtvis kommer vara 10°c och regn, men på ett sätt är det bra, hehe, är ni nyfikna? ;)



pancakes

Uuuugh, det var pannkaka med sylt och grädde idag i skolan = inte bra för min mage. Fasen vad jag mår illa och har ont i magen nu.. Men det var värt det, eller?


körkort

Min älskling fick körkort idag! Igår övningskörde jag för första gången på riktigt och nu dagen efter tar han körkort, det känns bra ;) Nej men jag är riktigt glad för hans skull och det ska blir riktigt kul att åka runt haha. Blir inget åkande i helgen eftersom att då ska vi bort.
Ledtrådarna han fått är: randig isglass och knäckebröd ;)

Ne, nu vill jag också ta körkort..


who the f*ck is chanel?

Gud vad snyggt linne, ge mig detta, snälla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
399:- på modekungen.se, kanske inte pengarna man lägga ut på ett linne :(


matte

Just nu sitter jag och har matte, repeterar nå gammalt nationellt prov.. Therese sitter även bredvid och fular sig, och jag känner verkligen inte för att jobba.............


beställt




Kan de come home to mama nån dag ellerrrrrrrr? :))))))))


övningskört

Idag har jag faktiskt hunnit med två roliga grejer!
Det första var att spela in våran musikvideo haha. Inte varje dag man står och dansar på en liten strand i Stigslund va? Nej, trodde väl det ;) Haha, men vi hade skitroligt faktiskt.

Det andra roliga var att övningsköra, wihoooo så jäkla kul att köra bil!!!! :D Skapligt avundsjuk på min pojke som har fyllt 18 och kan ta körkort när han vill.. Menmen, man lär ju börja nånstans också, ellerhur?


ny bikinitopp



Min nya bikinitopp! Fin va? 49.50:- på H&M. Och den sitter bra på plats, som dom flesta andra utan band inte gör.. :)


3 kilometer

Fysatan vilken jobbig dag haha.
Engelska nationella imorse, läsa och hörförståelse, vilket inte är min starka sida. Menmen, det får så som det går..
På eftermiddagen tog vi bussen till x-huset, där vi hade idrott och skulle springa 3 km. Seriöst, det är långt för mig. Sprang på sämre tid än i höstas och jag är inte förvånad. Vafan Moa, skärpning nu!
Ligger i min säng nu och ska skriva lite utredande uppsats om begreppet hjältar, wihoooo!!!!!!!

Sprang i en vattenspridare också, inte sånt bra påhitt. Är nämligen snorig som en jaa jag vet inte vad just nu, hoppas det går över tills imon..


big brother

Huuur kunde Katerina åka ut igår? Lätt skönaste där inne ju. Hur kul blir det nu då med Madde och Sara som enda tjejerna kvar.... ? Sara är bara kändiskåt typ verkar det som, och Madde är så jäääävla tråkig.. Dom skulle bytt ut dom mot Katerina och Sonia istället, så hade det inte varit dött där inne.
Peter är för vuxen av sig, Gurkan börjar bli så sjukt dryg, Madde och Sara, jaa.. Martin är en toffel, de enda som är någorlunda kul att kolla på är väl Christian för han är så skön och Simon för att han är mysig hehe.

Men iiiiin med Katerina igeeeeeeeen..


christian och doktor kosmos

Leeess på blogg.se, men nu verkar det funka i alla fall!

Är det bara jag som tycker att Bigbrother-Christian och Doktor Kosmos är sjukt lika varandra haha???


dadsdx

Ser man ens inläggen jag har skrivit? åhhhhhhhh??????????????????????????????????????????

tårtkalas och casper

Jävla blogg.sejävel..... Jag skrev nyss ett inlägg, men det försvann. Aha, bara att börja om då..
I lördags så var det i alla fall tårtkalas för Niklas som gällde, min stora pojke hihi ;) Avundsjuk på alla pengar och saker han fick, menmen. Jag fyller väl år någon gång jag med haha.
Imorse gick vi upp tidigt för att åka till Valbo tills de öppnade. Niklas shoppade loss haha! Till skillnad från mig. Förresten, här om dagen sa Niklas något dumt på skoj till mig, och då slog jag han i ansiktet med plånboken, även det på skoj. Och då flög det ut ett kort, så såg jag att det var ett presentkort på Valbo, så kollade jag hur mycket pengar som fanns kvar på det idag, 116:-. Inte illa med tanke på att man "glömt" bort det, bara kul nu och hitta det nu. Men som sagt, inga inköp för min del idag..

Vet ni vem vi såg där förresten?!
Casper Janebrink. Ni vet han som nyss var med i körslaget, sångaren i Arvingarna? Coolt va? ;)


49.50:-

Bikinsar från H&M för 49.50:-/del. Vill ha alla, så hääär mycket.




pizza & choklad

Hello people!
Blev rätt tidigt vi somnade igår och för första gången i min & Emmas världshistoria så vaknade hon före mig, what's wrong? Vi tog halv 11-bussen till Gävle och Thoren för att äta lunch, tacos! Haha, busig jag är...
Åkte hem, duschade och sen åkte jag till Niklas och det ryktas om att vi ska åka fram på byn och äta pizza, och jag lär nog ha lite choklad. Man får unna sig ibland.. ofta...

Menmen, imorgon är det kalas för Niklas så antagligen inte mycket skrivet imon, men that's the way it is!

puss


vår food igår, muuuummma.

twins?

Jag sitter hemma hos Emma nu, mätt och belåten fortfarande. Vi har ätit bakad potatis och skagenröra, muuums. Snart börjar bigbrother och då ska vi mumsa i oss lite banankaka tror jag, muuums.

Hahah, förresten. Förut när hon & jag var i Kreta på en restaurang kom servitrisen fram:
- Are you twins?
- No.
- Are you sisters?
- Hehe, no.
- Are you not even relatives?!


Hahaha, kul va? Vi är inte ett dugg lik varann, även fast vi får höra det, rätt så ofta.


Emma till vänsterrr :)

trerätters



Trerätters middag hemma igår, det är ju inte varje onsdag kan jag tala om ;) Vi firade mammas killes nya jobb i alla fall.
Var skaaapligt mätt sen, men det var det värt!


waka waka eh eh

Nu jäklar ska vi dansa hela eftermiddag, vi i våran basgrupp. Vi gör som sagt en egen sydafrikansk dans till Waka waka, huuuur kul som helst. :D



Inveg(?) även mina nya älskade converse idag, awesomeeee.


nelson



En hiiimla liten ruta, men tro mig, det är värt att kolla! HAHAHHA, att jag lyckades få min fina vän på film när hon ramlade för ca.. 3 år sedan? 4 kanske till och med. Hahahah, fy satan vad kul!!!!

subway i valbo



Har ni sett att dom ska öppna Subway i Valbo köpcentrum?
Jag har tänkt att jag skulle äta där när det fanns i Gävle, men sen var det för sent haha! Det öppnar i slutet av den här månaden har jag för mig. Då ska jag tamejfan ta mig dit och äta ;)

one piece

Jag känner att jag verkligen vill ha en onepiece att ha och mysa i. Synd bara att dom är så dyr, vet inte riktigt om det är värt att lägga ut över 1000 kronor på en grej man använder typ bara hemma. Gina Tricots är så tunna och tråkiga haha, ångrade att man inte köpte en på Bikbok när det fanns där. Men då tänkte man bara; vad fan är det där för nåt? haha.
Kanske blir en beställning fån Zipperall snart, en helsvart för 599:-, vill ha en soooo baaaadly.


fake vs äkta

Nelly  Shoes - ZhobNelly  Shoes - Zhob
Nelly  Shoes - ZhobNelly  Shoes - Zhob
Vill ha alla fyra!!!!!!!!!! 399:- på nelly.com.




Istället för originalet från Jeffrey Campbell som kostar en tusenlapp mer.


slingor


Mitt håååår. Liknar en tigerkaka faktiskt, ser gott ut. Haha ne men seriöst. Jojjis la i massa slingor igår, mest i underhåret så att jag inte skulle se ut som en zebra, och håret ligger konstigt på bilden och det är mer "jämnt" i bak. Blev faktiskt fin färg på slingorna, kunde ju ha blivit knallorange och gula som dom var ett tag hehe. Silvershampo in my ♥. Ska lägga i mer slingor inom en rätt snar framtid skulle jag kunna tro.

Vad tycker ni, bättre eller sämre?


en randig glass

MOAHAHAHAH
Jag och Niklas ska åka iväg nästa helg som jag har nämnt tidigare, men han vet inte vart och jag tycker att det är så hiiimla kul hehe. Han har fått en ledtråd, vill ni också veta? Ja, klart ni vill! En randig isglass. Det är ledtråden han fick och han fattar ingenting. Så kul :D Undra om jag ska avslöja det på hans kalas på lördag eller bara ge honom en ytterligare ledtråd? Åh, det här är kuuuul :D

Någon som har en aning om vad det är? ;)


to die for



Hittade den här bilden på Malins blogg. Shit, to f*cking die for.. Med tanke på att det ser ut att bara vara JC skor så vill jag inte ens tänka på hur mycket det skulle kosta.


ett nationellt prov, en 18-åring och egen hårvård

Hoppsan! Igår åkte jag till Niklas = oftast ingen uppdatering. Igår = ingen uppdatering!
Har varit till skolan idag och gjort ett nationellt prov, Engelska A writing. Gick väl så där, tror jag helt missuppfattade vad jag skulle skriva om haha. Ässsch..

Vaknade även upp bredvid en nybliven 18-åring idag, Niklas fyller alltså år idag. Och jag är avundsjuk, jag vill också bli 18... Menmen, om 3 månader och 24 dagar blir jag ju i alla fall 17, haha ååååh..

Hur gick det på era nationella prov (om ni hade det vill säga)? :)

Justja.. I tisdags hade vi egen hårvård, så det är en liiiten skillnad på håret mitt, ni får se om en kvart :D (vi gör så här istället, det var svårt att ta kort på det själv så därför tar vi och väntar till mor kommer hem!)

GRATTIS MITT FINA ÄLSKADE HJÄRTA!


glans

 

Skulle behöva nån "glansförstärkare" av nå slag.. Någon av er som har testat någon glansgrej som ni bara måste dela med er av? I så fall är jag villig haha! Lutar åt glansdropparna längst till höger, dom är underbara!

Alla produkter ovan hittar ni på bangerhead.se

 


iKörkort

Jag lånade Niklas telefon häromdagen och skulle testa en körkortsgrej han hade laddat ner. Man får frågor som är liknande dom på uppskrivning. Jag bestämde mig för att göra ett test på vägmärkena, gav mig själv en utmaning och tog 70 frågor. Och man ska ha 80-85(kommer inte riktigt ihåg)% rätt för att lyckas, och så var jag klar; GODKÄND stod det. Fasen, nu är jag taggad på att börja plugga körkort :D
Jag får hem mina papper om att jag får övningsköra nu vilken dag som helst, ska bli så jääkla kul :D



I och för sig så älskade(haha!) jag vägmärken när jag var liten och satt och rabbla upp vartenda märke som kom upp efter vägen haha.. Kanske beror på därför ;)

Provet jag gjorde finns på appen iKörkort till iPhones :)


Sigma 75-300 1:4-5.6

Åh vad jag är glaad :D när jag kom hem låg det ett objektiv på mitt bord, som jag hade fått utav min morbror som hade köpt ett nytt åt sig själv. IIIIIIH, världens bästaste morbror ♥
Ett zoomobjektiv, Sigma 75-300mm 1:4-5.6. Vet tyvärr inte vad det betyder hehe... Någon som kan berätta? :)


gisele

I skolan nu. På förmiddagen har vi haft frisörteknik, vi har klippt lika längder och sen rullade jag lite permanent. Lika bra de.. Nu har vi snart svenska,  har ingen aning om vad vi ska göra. Lika bra det också, haha nejdååå.
Efter skolan blir det i alla fall att gå på stan för att hitta nån liten grej till min Niklas som fyller 18 på onsdag, storkillen hihi ;)

Imorgon har vi egen hårvård hela dagen, vilket betyder att vi ska färga/klippa varandras hår. Jag ska nog bleka en maaaassa slingor och sen ha i nå ljusbrun färg.. Går det förresten att göra så?

Nu ska jag fundera vidare på vad jag kan köpa till min älskade..


En hårfärg to die for...
Får se hur ljust jag vågar göra bara :)))


1 maj

1 maj, redan! Nyss var det ju typ.. Februari, shit vad tiden går fort. Både bra och "dåligt". Bra för att då är det snart sommar!!! Och "dåligt" för att snart åker jag till Norge och är där lite mer än hälften av sommaren.. Menmen, det kommer vara en upplevelse det med, med att bo hos några vänner, måste prata typ norska & engelska haha, nya vänner, pengar. Om det inte hade varit för att man hade fått bättre betalt där än i Sverige vet jag inte om jag hade gjort det. Så ja, om precis 2 månader håller väl jag på att packa för att sedan åka "imorgon".. 2 månader, ca 60 dagar. Ska klara mig utan familj, Niklas och vänner i 5 veckor.. ca 35 dagar. Jag som inte brukar vara utan Niklas mer än en dag. Det kommer bli rätt jobbigt känner jag på mig.


Själva "byn" jag ska bo i, sett utifrån fjorden.. Som ser ut sådär sett i från byn ↓


Men att vakna upp till denna utsikt varje dag i 5 veckor är väl kanske inte så dumt?

RSS 2.0