jumpsuits



Har kommit in i en period nu när jag bara vill ha en massa jumpsuits. Så damn snyggt och skönt! Alla över kommer från H&M. Vissa från rea, vissa inte. Vill ha allihopa NU.

solglajjor & senilsnöre

Fanny sunglasses Black (9000) 59 SEKMaja sunglasses Raspberry (3680) 59 SEK
Maria sunglasses Black 59 SEKSunglasses holders Silver sage (6053) 49 SEK
Maja sunglasses Egret (1800) 59 SEKPia sunglasses Turtle (7171) 59 SEK

Lär ha ett par nya brills jag. Och jag har alltid tyckt om Gina tricots, snygga och billiga! Niklas har ju snott mina vita raybans, inte kul. Jag vill ha några nya. Och senilsnöre, hot hot hot!!!

sista april

Japp, nu är vi här, dagen jag (vi?) längtat efter sen.. nyår? :) Just för att just den här dagen för ett år sedan var awesome, och ikväll ska den spenderas i stort sett med lika bruttor. Börjar med grillning, sedan blir det lite festligheter skulle jag kunna gissa på. Så i guess att ni förstår att det inte blir mycket dator på eftermiddagen idag, det blir det inte för er heller hoppas jag? ;)

Ha en suuuperbra kväll allihopa! :D



Fick bli en happy bild, för jag är happy!

elise ryan

Tycker att (nästan) precis alla klänningar från Elise Ryan's märke är underbara. Fina, lagom, somriga och till ett bra pris. Skulle vilja alla. Åh så fina..
Elise Ryan - Draped Chiffon DressElise Ryan - Etno One Shoulder DressElise Ryan - Tube Satin DressElise Ryan - Satin DressElise Ryan - Satin DressElise Ryan - One Sleeve DressElise Ryan - One Shoulder PleatedElise Ryan - Satin Chiffon DressElise Ryan - Chiffon Lace DressElise Ryan - One shoulder Slim DressElise Ryan - Summer Contrast DressElise Ryan - One Sleeve Dress
De finns på nelly.com och kostar mellan 399-499.

platådojjor

Förresten.. Är det bara jag som tycker som är skorna är lite.. weird haha? Platå är sååå 70/80-tal typ, dahh? Nejdå. Men fan, dom är inte snygg eller.
Någon som håller med mig eller vill säga emot? :)




extremt högt och otroligt nära

Jag är vaken och villig att gå upp i tid för en gångs skull när jag är ledig, så därför tänker jag ta vara på solen idag och kanske få lite färg. Måste läsa ut en bok också, blööööh.. Den är inte bra men ändå verkligen inte dålig, vet inte riktigt. Men har bara omkring 80 sidor kvar så nu är det bara att kämpa på!


Boken jag läser. Rekommenderas till dom som vill tänka a lot medans dom läser hihi :)
Nej men jag vill faktiskt ge den 3 av 5 toasters, för såå dålig är den inte ;)


Rianna mini bref

Rianna mini brief Black (9000) 79 SEKRianna mini brief Biscay green (6498) 79 SEKRianna mini brief Lt blue (5150) 79 SEKRianna mini brief Neon coral (3829) 79 SEK
Kolla vilka sjukt söta bikinibyxor, även de från Gina Tricot. Tänk en svart bandeautopp till dessa, har en bild framför mig! Fasen vad fint :D 79:-, ska någon gång i framtiden slå till på de korallfärgade.

gt

Pyramid stretch Silver 99 SEKCarved rose necklace Bright multi 129 SEK
Layered feather on fish-hook Bright multi 79 SEKThread wrapped torq Black 129 SEK
Festival charm pack Mixed metal 79 SEKHuge feather hoop Bright assorted 129 SEK

6 stycken godingar från GT. Är inte ett big fan av att köpa smycken, skärpning på mig! Tur man har en mor som gillar smycken, så kan man låna av henne ;)

Barcin, Nelly Shoes

Sko-rea på nelly.com. Dessa blir dina (eller mina? :)) för endast 219:-. Jag har viljat haft dom här ett tag kan jag säga.. Mammmaaaa...? (a)

valborg

Hej alla glaaada! :D Nu är det helg, rätt så efterlängtat om jag får säga det själv. Imorgon ska jag bara slappa medans alla andra sliter i skolan, och på lördag är det trumvirveeeeel, sista april!! :D Så sjukt efterlängtat är jag tvungen att säga. Det ska firas med grill och party med bästa brudsen, det kommer bli awesome.
Har ni några planer inför valborg? Mys med familjen eller party med kompisarna? :)

Wellwell, ska kika runt på lite bloggar nu. Hörs senare, eller kanske tyvärr så sent som imorgon. Men som jag sa idag på nationella proven, jag ska lägga mer tid på plugg och mindre på datorn! Ja, jag hade nationella idag, muntligt i engelska A. Vi skulle "rangordna" saker som vi skulle bli bättre på typ.. Men ja, ett VG där i alla fall, trodde jag inte eller, men glad blev jag! :D


svinöhorn


Är så himla duktig på att berätta detaljer jag, ibland, men inte den här gången.. Hehe.
Tar frågan här utifall det var någon mer som undrade, slarviga jag haha.

Men i alla fall, stugan ligger ute på en ö som heter Svinöhorn i Storsjön. Det är en av dom största öarna i Storsjön, vi har inga grannar direkt på, utan kanske.. 20-30 meter bort genom en skog, lagomt tycker jag med tanke på att det är en stuga. där ska det vara mysigt och det är det verkligen =)


lash stiletto

Måste bara tipsa er om denna awesome mascara! Separerar, ger fyllighet och längd. Precis som en mascara ska göra, ellerhur? Ett liiiitet minus är att den blir smulig efter ett tag, annars är den bäst haha.
Fick min av Niklas mor, och det tackar jag verkligen för =)
Finns att köpa för ca 150:- på Lindex, H&M och såna äffarer för den som inte vet haha.

4.5 av 5 stilettos!


i want



Guuud vad jag vill ha den här bikinin från Nelly.com, superfin verkligen! :) Blir min för 399:-, med tanke på min pengakris just nu står jag över ett tag..


påskis



Fina saker jag fick i mina påskägg, och massa godis såklart! :)
Och sminkborstar och pincett men det glömde jag tyvärr ta kort på. Men det vet ni väl hur det ser ut? ;D


stugan



Jag var ju som sagt i stugan på påskhelgen. Himla fint där måste jag säga och jag måste verkligen säga att vi hade tur med vädret, var perfecto! =)


stugan

Ja oj vad pinsamt lite jag har skrivit den senaste veckan.. 2 inlägg? Come on Moa!

Ja på lovet var i alla fall jag och Niklas med mamma och patrik ut till stugan, och därifrån finns det en del bilder ni kan få se! :)

Ne.. Nu kunde jag inte ladda upp bilder heller... Men ja, det kommer senare!
Vi grillade, badade(!!), bastade, paddlade kanot, fiskade. Hmm ja, riktigt mysigt var det. Fick även påskägg som jag kan visa er innehållet i. Sen alltså, när blogg.se vill samarbeta med mig vill säga! =)

10:e

Hehe, ja vad ska man säga... Bloggen har legat ungefär i 10:de hand för mig nu under lovet. Har haft härliga saker för mig som ni får reda på i veckan.

Sorry, men på onsdag kommer uppdateringen vara som vanligt. Promise!!! =)


tonight

Jag ska alldeles snart åka hem från Niklas, då lovar jag bättre uppdatering! Har fått världens bästaste "påskägg" av honom, HAHA. Ni får se ikväll ;)

Img_42781_large


summer

Desirée tank Autumn glory (2021) 199 SEKLilly tube top Dazzling blue (5250) 59 SEKLilly tube top Living coral (3380) 59 SEKLene top Leopard (7310) 199 SEKEbru top Sunkist coral (3039) 149 SEKSavanna poncho Black (9000) 149 SEKIngrid top Raw sienna (7939) 149 SEKMona dress Peacoat (5130) 199 SEKIngalill shorts Peacoat (5130) 149 SEKKarin party playsuit Egret/aop (1136) 149 SEKLilly bikerpants Black/lace (9910) 59 SEKMarika bandeau Blue light (5412) 79 SEKMaja sunglasses Raspberry (3680) 59 SEK

Det är sjukt mycket jag vill ha nu känner jag. Allt här ovan för är från Gina Tricot och jag vill ha varenda liten grej! Visste ni att jag inte har shoppat ett enda plagg den senaste månaden? Jag håller nämligen på att spara till en grej.. ;) vad får ni veta när det är aktuellt, längtaaaar :D

leopold nelly shoes

Nelly  Shoes - LeopoldNelly  Shoes - Leopold

Alltså muuums. Kolla på dessa snyggingar, dreggggel..... 15.5 cm klack, så jag står nog över dom, inte kul att bli 1.85 när Niklas blir kvar på sina 1.71 där nere. Eller så skaffar vi ett par åt honom med, haha!
Menmen, 399:- på nelly.com och jag blir himla sugen på de leopardfärgade eftersom att typ 90% av mina andra skor är svarta.

röjt

Tror det har varit nå fel på min bloggjäkel så mina inlägg har inte kommit upp.. ? Men jaja.
Idag har jag och mamma varit och röjt undan lite på min morbrors gård, men bara liiite av allt som ska röjas bort, puuuuhh.. Menmen, det är alltid kul att hjälpa till :D klockan 16.42 avgår mitt tåg från Sandviken med destination Torsåker, oväntat va? ;)
Vet inte riktigt vad som händer de närmsta dagarna. Det enda jag vet är att jag och Niklas ska ut till mamma och patrik i stugan på lördag och grilla.

Och jag äääälskar att det känns som att det är sommarlov haha! Inte så kul sen dock när man ska tillbaka till skolan på tisdag.. För visst är man ledig på måndagen? Ajaaaa! :)


Jag och älskade mami♥


massa bilder

Har precis laddat över mina 158 bilder från kameran jag har använt flitigt i helgen. I fredags kom det en släkting hem till Niklas från Texas, hur coolt? Det var första gången dom träffades, skulle vara hur fränt som helst att åka dit ju.

Det har varit en allmänt bra helg och ja, resten får ni se i bilder.


lw

Vad jag är lycklig, vad jag är lyyycklig! Det hade kommit ut extrakonserter till Lars Winnerbäck på Cirkus i Stockholm, och nu ska jag & Emma dit, åååh vad jag är glad :D

Skriver ikväll och lägger ut massa bilder, ska hjälpa mamma en massa idag. pusss


älskade

fem påståenden, fyra sanna, ett falskt

Firar mitt 900:de inlägg med en ny "fem påståenden".


◊ Jag verkligen hatar att köpa bh:ar, framför allt att pröva dom.
◊ Jag har ett jäkla temprament, ena sekunden kan jag vara lugn, andra kan jag stå och skrika, och tredje gråta typ haha.
◊ Min skogarderob har förökats med 9 par skor, i år.
◊ Mina lilltår är krokiga och ligger som en ostbåge mot tån innanför.
◊ Jag verkligen älskar mimosasallad.

avslutar!

Avslutar "fem påståenden" nu, och jag är alltså laktosintolerant som alla redan verkade veta. Och jag får också en äcklig känsla när jag ser ett stort berg/djup, typ Grand Canyon. Är det bara jag, eller får inte ni en liten illamående-/allmänt weird känsla? :( haha åh vad jag är konstig..

Jag har aldrig heller brytit någonting (förutom att min tumme var ur led en gång så att den låg så fint mitt i min hand, haha!)
I loooove isterband och kalops, det visste ni inte va? ;)

Så, att jag hatar matte är alltså falskt, för ibland är det riktigt kul med matte :) Och de som gissade rätt var bara Jossan & Linnea, två gamla saknade mates. Hmm, ska nog starta en ny på en gång nu för det är så kul ju! :D

this or that


Har gett mig fan på att jag ska ett par såna här skor! Men frågan är vilken färg...
Svarta eller vitsvarta???

Omröstningen Vilka är snyggast? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!


jag lever

Skriver imorgon om min helg och så kommer det massor av bilder!! :D Idag har jag haft sjukt kul i alla fall hehe. Ville bara berätta att jag lever. Ikväll blire grillning, hejhej!

pomelo




Måste bara tipsa som denna feeett goda sak haha! Det är alltså en frukt, för er som inte förstår. Den smakar som grapefrukt fast sötare, typ som grapefruktsgodis. Så sjukt god är den! Och för er som kanske tar till sig av mitt tips och tänkte på prova så tänkte jag bara säga att man måste ta av "skinnet" på klyftorna, det missförstod jag från början, hehe.. Så då var det inget gott.
Ska nog ta mig en sån här till fredagsgodis idag, skönt att äta något gott utan dåligt samvete ;)


jag just nu



Haha, såhär ser jag ut just nu, det gäller ju att bjuda på sig själv! Kommer med recension sen :)


suuun

Livet är underbart just nu! Jag ligger ute i bikini på vårt "soldäck" och det bränner på som satan, så här ska jag inte spendera så mycket tid idag, tjingeling :D




Skillnad nu va från nån månad sen? :D Tråkigt att det var skugga när den understa bilden togs bara, men skitsamma ;)


bermudatriangeln



Såg på Sannas blogg alldeles nyss att det tydligen fanns något som kallades Bermudatriangeln, där flygplan, båtar osv har försvunnit och ingen vet vart de har tagit vägen? Fytysan vad scary, skulle verkligen inte vilja flyga där! Det flyger plan där och går båtar där dagligen som inte försvinner eller vad man ska säga. Men resten då? Vart har dom tagit vägen?
Några "lösningar" från folk är att magnetfältet gör något så att radarna och allt slås ut på flygplanen. Men båtarna då? Dom går väl på bensin?
Och nån trodde att det var utomjordningar som tog människorna, haha.. Tror nog inte det.

Men ändå, sjukt läskigt. Jag tycker sånt här är intressant att läsa om! Haha, är jag en nörd?


fem påståenden

Jag kör på en till "fem påståenden", och nu jäklar får ni vara mer aktiva med att gissa! ;)



♦ Jag är laktosintolerant, så jag får sjukt ont i magen om jag skulle dricka mjölk, äta grädde, glass osv.
♦ Jag tycker att isterband och kalops är skitgott men tycker inte om falukorv eller köttbullar.
♦ Mitt värsta ämne i skolan är matte, det är så sjukt tråkigt.
♦ Jag har aldrig brytit ett enda ben i hela mitt liv.
♦ När jag ser ett stort berg/en djup dal eller ett stort hav får jag en konstig känsla i magen och blir skiträdd. Även om jag bara ser det i en tidning.

Come on och gissa! ;)


magnum strawberry white


Denna magnumglass har varit ett slags beroende varje sommar sen den kom ut. Speciellt på våren, för på somrarna när det är riktigt varmt kan jag inte verkligen inte äta vanlig glass, utan måste ha isglass haha! Glass är ju till för att svalka och av vanliga glassar blir man ju bara törstiga av.
Hehe, sitter just nu och mumsar på en för den som ville veta ;)

Jag är tråkig på glassfronter och varierar mellan fyra sorter, alltså den här, daimstrut, twister och calippo. Rätt tråkigt.. ? Men vågar inte pröva nån annan utifall dom är äcklig, HAHA vad töntig jag är..

Vilken glass tycker ni är absolut absolut absolut godast? :)


stek

Provet gick bra! Fick godkänt i alla fall, men det anser jag som bra :)
På lunchen satt vi ute i solen och steeekte, fy tusan vad varmt det är i solen! Synd bara att soljäkeln typ har gått ner när jag kommit hem.. Inte kul.

En lektion kvar, sen lov! Och då jäklar ska jag steka ;) Har inga speciella andra planer.. Åh, synd att man inte är liten så kunde man gått påskkärring, åh vad mys haha! :)


Haha söt bild


för seeeeg...

Jag är aaaaaarg. Ståplatsbiljetterna på Winnerbäck tog slut på.. Ja, 20 minuter kanske. Och jag hade prov så jag hann inte boka. KUUUUUUUUUUUUUUUL.. Inte så himla sugen att boka sittplats heller, för jag menar hur kul är det? Äh, dom är väl slut nu också.

Bättre lycka nästa gång, om man säger så ;)


prov

Ska ha matteprov nu, och jag fattar ingenting.. Men vad ska man göra åt det nu? Det får gå som det går helt enkelt!

Sen mååååste jag boka LW-biljetter, shiiiit om jag inte hinner. Är ju typ småa konserter så jävlar om vi inte får nå biljetter, då vet jag inte riktigt vad jag gör..

Men ja, prov var det ja. Wish me good luck!


rise against

Åh, Niklas satt nyss på en låt och då fick man verkligen flashbacks tillbaka till ungefär två år sedan. Ni vet Rise Against - Hero of war? (kan fortfarande inte ladda upp klipp från youtube), men ja ni vet tror jag ;)
Jag har inte tröttnat på den än. Det är sjukt, den borde vara uttjatad så mycket man har lyssnat på den, men jag älskar den bara mer och mer för varje gång, åååh..
Lika med The red jumpsuit apparuts - Face down, Hanna, du vet vad jag menar om du läser det här!

Åh vilket konstigt inlägg det blev.. ? Men jaaa, det sket man väl i :D


makemebabies

Haha, jag har hittat en skitrolig grej på datorn! Man kan kolla hur ens framtida barn ser ut, hahaha. Kul faktiskt. Inte för att jag ska ja barn än på en maaassa år, men ändå roligt haha!



Hahah, kolla pannan på tjejen! Alla tre är ju faktiskt lite lik varann.
Är dom mest lik mig eller Niklas? ;) HAHA
Är jag störd som sitter och gör sånt här?


tar igen lite

De här "dagarna" överlag kanske inte är så roliga att läsa, men jag har börjat med dom och har gett mig fan på att jag ska klara att göra alla utan att tröttna ;)

Dag 11 - Din idol.
- Sångmässigt, som jag mest lyssnar på. LW, massa gamla rockstars ;) haha
- Någon jag vill vara: Kenza, Tyra Banks, Tyra Sjöstedt, Blondinbella. Någon som är ung, rätt känd och framgångsrik.



Dag 12 - En bild av ditt rum.
- Det fick ni se tidigare idag! :)


Dag 13 - Din favorit låt.
- Oj... Mååånga. Synd att det inte går att lägga in låtar från youtube på min blogg just nu.. Men här har ni min playlist, och jag älskar varenda liten låt typ haha! (+ alla Lars Winnerbäck-dängor som inte är med där)


Dag 14 - En bild från i somras.

En bild på 6 stycken klockrena brudar som har gjort tiden man var liten till den bästa.


fem påståenden - svar

OJ!!!!! Jag har glömt avsluta grejen om "Ett falskt påstående", kommer ni ihåg? ;)
Vissa trodde att jag inte kunde öppna mig fort för nya personer osv, är jag verkligen så tråkig.. ? Menmen, det var i alla fall sant att jag kan göra det :)
Men det var faktiskt "Jag är inte alls rädd för höjder och höga farter så jag åker alla karuseller som går att åka." som var felaktig. Fyfan, jag är livrädd för sånt ju ;)

Funderar på om jag ska starta en till, beror ju på om ni tänker vara mer aktiv med gissa? ;)



tur i "oturen"

Tyvärr ska Lasse inte komma till Gävle i höst... Men vad gör det när man kan ta med en världsbra kompis och dra till Stockholm och se honom istället? Inte så mycket faktiskt :)
Hehe, såg i förresten i förra inlägget en liten skymt av att jag har honom på en stor affisch inramad i mitt rum? (a)
Men ja, på torsdag kl 10 ska jag vara jäääkligt snabb att boka biljetter, det kommer bli awesome! :)


En bild från hans konsert på Läkerol Arena, 5 december 2009. ♥


bästa mamma



Mamma har gjort det igeeen! Den här gången i form av en uppskattad ommöblering på mitt rum och ett till par skor. Undra om jag någon gång i framtiden kommer kunna tacka henne för allt hon gjort och allt jag fått? Tror nog inte det.. Bästaste mamma ♥♥♥


waka waka eh eh

Ho-ho... ho-ho....... ho-ho, kul va? Nej, inte ett dugg. För emellanåt är min uppdatering verkligen kass...

Idag i skolan har vi haft frisörteknik b och arbetat med vårat projekt FAME. Vi ska alltså göra en musikvideo till en låt, vi har fått "temat" Sydafrika och vi ska göra en egen dans och musikvideo till Waka Waka, hur kul som helst må jag säga!! :)


välkommen hem



Välkommen hem mina nya skönheter (och mami & p) och mina efterlängtade saltlakritspingviner! Nu längtar jag tills jag får inviga mina nya shoes! Mamma gjorde ett fynd, skorna har kostat 600 danska kronor, vilket är över 700 svenska kronor. Men nu kostade dom 99 danska! Fett bra, om jag får säga det själv :)


70

Ojoj, jag har räknat mina skor här hemma! Gissa vad jag kom fram till? 28 par. Måste tilläggas att jag delar en del av dom med mamma, men ändå. Tjugoåtta par.. Räknade nyss alla tjejskor som finns här hemma, 70 par! Var till och med tvungen att dubbelräkna Och då är bara jag & mamma av det kvinnliga könet här hemma. Haha, vad sjukt många skor!
+ att just nu i skrivande stund är ett till par på väg hem till mig..
Jag är typ i chock haha! Känns verkligen inte som att det finns 70 par skor jag välja mellan här hemma!

Jag vill så gärna ha en walk-in-closet och en vägg full med skor, ååååh. Skulle inte tacka nej till Tyras skor och garderob!


Dag 10 - Berätta om din familj.

Min familj (här hemma om man säger så) så är det Mamma, hennes kille och två katter och meee. Vet inte riktigt vad jag ska säga? :) Dom är underbara allihopa. Och vi får verkligen inte glömma min mormor & min morbror som jämt ställer upp när det är något. Älskar dem till tusen allihopa ♥


statistiken står still

Min statistik har stått still sen i torsdags... ? Har eran också det eller är det bara fel på min blogg?


hur många lingon finns det i världen?

Puuuhhh, äntligen kan man slappna av.. Har haft fullt upp med att städa hela huset sen jag vaknade. Mamma och hennes kille har varit i Malmö och kommer hem i eftermiddag så då har jag varit snäll och städat.

Ja, filmen igår i alla fall. Gud vilken härlig film måste jag säga! Skulle vilja se den om och om igen! Och ni som har sett den vet ju att det kommer en rätt sorlig scen, och jag tror nästan jag var den enda i hela biosalongen som grät, eller grät hysteriskt i alla fall haha! Kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna och det vart att jag storböla ett tag medans alla andra var tyst.. ? Så härlig och varm film på något sätt och man vart glad av att se den. 5 av 5 toasters, helt klart :)


hur många lingon finns det i världen?

Nu har jag liiiiiite bråttom för jag ska ut till Trebo nu och käka med mormor och Niklas, och sen ska jag, Emma, Niklas & Simon på bio, Hur många lingon finns det i världen? ÄNTLIGEN haha =)

Uppdatering sker ikväll eller imorgon, puss!


chanel



Fick det här av min älskade mormor igår, är det inte fint då? :D


fredagsmys med emmis



Fredagsmys med Emmaeng!!!!!!! :) Gött va? ;)
Där fick ni se min katt också hihiiiii :)


lars winnerbäck



JAG ÄR EN LYCKLIG TJEJ!!! Om han kommer till Gävle alltså :)


orange nagellack


I onsdags var jag och mamma in på ICA Maxi när jag såg ett underbart orange nagellack, tur att jag har min mamma som köpte det till migggggg! :) hihi glaaaad tjej ♥


Dag 8 - Ditt favorit klädesplagg just ju.

Som jag inte har?



Som jag har?
Svårt... Men det här är några av sakerna som är favoriter och som jag har kort på.


blue

Nelly  Shoes - MarielleNelly  Shoes - JamillNelly  Shoes - BarbaraNelly  Shoes - Exclusive Stina

Woaaaaah vad det är galet snyggt med klarblå skor (och andra saker också så klart). But i'm addicted and can't get enough av skor haha.


orange hår

Vill bli mörkhårig, vill bli ljushårig, vill bli rödhårig. Men framför allt, vet ni vad? Då vill jag bli orangehårig! Gud vad jag håller på att ändra mig heeeela tiden haha.. Men fysatan vad snyggt det är med orange hår! Plus att det skulle bli en bra kontrast till mina green eyes.. Hm, får se ;)


emma

Dum jag är som lovade en före- och efter-bild... Kom jag ihåg det eller? Nej, det gjorde jag inte. SORRY!!!!

Myste med älskling igår och lite på morgonkvisten innan han skulle till skolan. Vid 11 åkte jag med mormor till stan för där var det marknad, ska visa er vad jag köpte :)

Ja, idag då? Emma kommer nån gång, vet inte riktigt när. Vi ska i alla fall ha en tjockiskväll som vi så fint kallar det, med tacopaj och säkert godis och massa skitsnack ;)


Dag 7 - Några bilder på dig och dina vänner.



Åh, har ju knappt nå bilder på skoldatorn men jag har flera bilder som jag gärna skulle vilja lägga upp, men det går ju inte.. :(


stockholmsgruppen cosmetics face cleanser all skintypes



Jag har testat ansiktsrengöringen nu också. Den torkar ut hyn lite känns det som, men tar bort sminket skitbra verkligen! :)
Finns att köpa här för 89:-

4 av 5 toasters :D


H&Ms rea

Väska - Blommig3-pack trosor - RödPush up-bh - RödJacka - BeigeVadderad bh - LeopardmönstradJumpsuit - MönstradTunika - RosaBlus - Klarblå

H&M's rea, vill ha alla de här grejerna, + lite till. Ge mig pengaaaaaaaaaaar :)


shoes



Har fått för mig att jag vill ha de här skorna, som såldes i våras på dinsko. Varför kommer jag på det nu för? Tror det finns något par kvar på rean nu, men det är såklart bara stora storlekar kvar nu.. Fasen. Dom är ju hur snygga som helst, ellerhur?


bottenfärgning

Sitter i skolan nu och har matte, tröttsamt.. Men det går! Kycklingtacos till lurre, låter gött. Engelska på eftermiddagen, ska starta upp ett nytt projekt.
Haha, det märks att jag är trött när jag skriverrrrrrrrrrrrrrrrr...
Efter skolan ska jag umgås med Niklas och jag ska lägga färg i botten på Fanny, ska faktiskt bli kul haha ;) Får se om jag svänger ner på stan (eller nåt) och kikar på en pensel, min hemma är så smal. Undra vilket som är bäst? Min min är ändå så praktisk med kamm på.. Hm, får se ;) När det är botten är det nog chiiill.




Jävligt snygg brud va? Ni får före och efter-bilder, promise! :D


kommentera mera

Gud vad ni är dålig på att kommentera hörrni ;) Menar inte precis alla för vissa är så duktig så.
Men kanske.. 5% av mina läsare lämnar en kommentar eller två på en dag, det är verkligen inte mycket. så skärp er nu och visa att ni har varit här ;)


beställt!

Kavaj - Naturvit/mönstrad

H&M, 99:-


orange

Nelly  Shoes - EdithSophie By Sophie - Large Enamel BangleTriwa - Pinkish LibreNelly Trend - Anna Belt

OH MY GOD vad orangea detaljer kommer vara hett i sommar. När jag ser dom här bilderna vill jag bara ha en massa orangea saker. (HAHA, lät som något Maria Montazami skulle kunna säga)
Men ja, you get it ;) smoking hot!

GT gör det igen!



Tänk en sommarkväll, bruna ben, fina shoes och kanske en kavaj över? En enkel klänning, men ändå sticker den ut lite. Sjukt härliga färger också, bra Gina Tricot! Ni brukar ju oftast gå upp och ner på hur bra era kläder ser ut, men nu är ni on way to the top verkar det som ;)


strawberries



Sitter här nu och äter jordgubbar, hur gott är det inte då? Dom har säkert fraktats 100000 mil och massa skit, plus att dom är ovanligt stora, så det är väl på medel i det. Men vet ni? Det skiter jag i just nu faktiskt :)


goldwell



Har ju glömt berätta sakerna jag fick som tack från praktiken, fyskäms på mig....
Den till vänster är Stylesign Structure me, som man har i håret innan man fönar det och jag tycker det känns som att håret får en lite mer "onytvättad" känsla, vilket i looooove! Det går hur lätt som helst att toupera direkt efter även fast det är helt nytvättat. Tycker inte om känslan av nytvättat hår för håret bara flyger och det går knappt att ta i det.

Och så hårsprayen, som är stoooor och superbra! Behöver jag säga nå mer? :)

Båda är från Goldwell.

TUSEN TACK! :)


gina tricot one piece


Såg att Gina Tricot hade fått in "onepieces", till ett pris av 500. Vilket är hälften av priset än på a real one Gud vad jag skulle vilja mysa runt i en sån här hemma efter skolan. Men om dom är värd 500? Vet inte, det återstår att se ;)


Dag 6 - Skriv om din största dröm.

Min största dröm är helt seriöst att bli en framgångsrik frisör/makeupartist. Och typ flytta till LA och bara leva liiiiiiivet. Med min pojke & våra framtida barn ;) hehe.

29cpicl_large


löshår

Igår fick vi se en film om hur löshår görs, och liksom branschen inom löshår om man säger så. Kvinnorna i Asien tror på att Gud ger dem ett bättre liv om de skär av håret, det är ju hemskt! Och de får inga pengar för det alls, det är "leverantören" som levererar och säljer löshåret till USA som får alla pengar, för löshår är ju inte billigt, ellerhur? 85% tror att de får ett bättre liv om de rakar av håret, och allt har väl startat bara för att vi ska vara finare i löshår, deras hår.
På de som inte vill skära av sig håret så skär man av det i alla fall, när dom sover eller på en bio när de kollar på en intressant film..
Fick också se en tjej på kanske 4-5 år, som de skar av håret på och så hon grät.. Fyfan.

Tur att jag har långt hår så jag slipper löshår haha, men jag har full förståelse för dom som använder löshår, ingenting menat mot er. Tycker bara att sättet löshår görs på är sjukt.


onsdag

Heeeej alla glada, och kanske mindre glada, människor!
Jag är på riktigt bra humör, vilket inte allt för ofta händer på morgonen hehe..
Idag ska vi bara ha bild&form, så vi slutar halv 12, vilket är heeeelt okej! Ska nog hem och koka mannagrynsgröt, muuuuums.

Ja, vad ska man göra idag dådå, denna underbara onsdag? :)

Tumblr_lhk5l1hyo71qzhrk0o1_500.jpg.scaled500_large


Dag 5 - En bild från nyår.


imorgon

Har spenderat hela min dag i skolan och på körskolan där jag gick den dära utbildningen för att få övningsköra. Jag skriver imorgon, puss!


enärmat

Paprika - Bandeu DressVero Moda - Maggie One Shoulder DressClub L - Feather Detail DressPearl - One Shoulder Print Dress

Jag har förut haft olika åsikter om enärmade klänninger, men nu är jag säker, fan vad snyggt det är! Har kommit på det ett år efter alla andra, men bättre sent än aldrig. Är mest sugen på den ljusrosa/orange längst upp från bikbok, ber till gud om att den finns kvar!
 
Kör en klassisk hot or not ;)

Omröstningen Vad tycker du om "enärmade" klänningar? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


caroline winberg body lotion fresh lotion


Häromdagen efter jag hade duschat så var jag tvungen att prova den här bodylotionen. Och den luktar citron, riktigt fräsch citronlukt, hur bra som helst ju! Jag hade bråttom att få på mig alla kläder men jag skulle tro att den återfuktade bra haha ;) Jo, det gjorde den. Jag som har så torr och tråkig hud..

5 av 5 citroner för att jag looove bodylotions som luktar gött! :)


surprise



En överraskning väntade på mig hemma, ett till paket från Emma! Vilket jag inte hade en endaste liten aning om :) Det här är en ansiktsrengöring för alla hudtyper, kommer med recension när jag har provat den, antagligen imorgon! :)


nyklippt



Nyklippt! Vart som sagt klippt på lektionen idag och ni ser väl hur frescht det blev? Syns inte sån stor skillnad irl tycker jag (vilket är bra) men det känns. Älskar nyklippt hår även fast det är liiiite snyggare när det blivit liiiite slitet, or am i wrong? ;)


Dag 4 - En bild på vad du har för kläder just idag.



+ en beige kofta
En skön måndagsoutfit helt enkelt.


i want


Åh vilka underbaringar. Den som ger mig dessa skor ska jag vara betjänt åt i ett helt år!!!


klippt

Har fått håret klippt nu på morgonen av Johanna, min lärare. Medans klassen titta på, helt okej att få håret uppfräschat. Har ju klippt det själv (skratta inte), men nu är det jämnt igen i alla fall ;)


Dag 3 - 10 sanningar om dig själv.

♦ Jag tycker att det suger att jag bara är 16 år. När de flesta jag umgås med fyller 18 i år.
♦ Jag är intresserad av mode, smink osv. Men jag tar liksom aldrig tag och "gör något åt det".
♦ Jag kan sitta och babbla på om sjukt ointressanta saker. Hatar när det är tyst haha.
♦ Jag har cellskräck, jag kan inte ens åka hiss. Förutom inne på Nian, för där är det glas så att man ser ut, HAHA.
♦ Jag vill ha en vältränad och snygg kropp (vem vill inte?), men orkar inte göra något åt det för att jag är så lat.
♦ Jag är ett stort fan av Lars Winnerbäck och kan få "rus" och bara måste lyssna på hans låtar om och om och om igen, och har även en stor tavla med en bild på honom i mitt rum.
♦ Jag h a t a r djurplågeri. Jag kan seriöst bli hur upprörd som helst om nån dödar en fluga..
♦ Jag hatar också kaxiga människor som tror dom är nåt och sen när nån/något går emot dem börjar dom böla.
♦ Jag älskar mina nära och kära huuuuuuuuuur mycket som helst hihi.
♦ Kommer inte på en sista. Sorry!

party

Min kväll var planerad att den skulle bli lugn igår, men det vart raka motsatsen!
Gick till Nellie och satt där ett tag med henne, Fanny & Karin, sen kom Mathilda också. Fixade lite osvvvvvv, sen bar det av till säljansgården och där var det party för fulla muggar ;) riktigt skojsigt att bara göra något på impuls. Jag som hade laddat upp med läsk och solroskärnor haha. Tur att b-rudarna räddade min kväll, TACK!

Jag och Niklas gick väl hem vid 1, tror jag. Sov, vaknade. Ja, ni fattar haha. Men det var en rolig kväll med härligt sällskap :)


fem påståenden

Två fina bloggerskor vid namn Olivia och Alexandra har gjort den här grejen nyss i deras bloggar, och nu är jag en liten copycat och gör likadant ;) hoppas det är okej!



Inom musik är mina favoritartister Aerosmith, Guns 'n' roses, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, Iron Maiden, ja you get it..

Jag har varit ute i en lagård med kossor i full utrustning för att ge dom mat.

Jag har haft samma mobilnummer i hela mitt liv och har aldrig ägt en Sony Ericsson.

Jag är inte alls rädd för höjder och höga farter så jag åker alla karuseller som går att åka.

Jag har lätt för att öppna mig för nya personer och kan prata med dom som om jag känt dom hur länge som helst och om personliga saker.

Kom igen nu och gissa, eller vet du redan vilket som är falskt? ;)


Dag 2 - Dina nyårslöften.

Tråkigt nog(?) så hade inte jag ett enda nyårslöfte. Varför? Jo, för vartenda år har jag brytit dom. "äta nyttigare, moitionera mer", nej det har aldrig funkat tidigare och jag tror knappast det skulle ha gått nå bättre i år.

Tumblr_lgr8wsek5g1qfiohqo1_500_large


Dag 1 - En bild på dig själv, och 5 saker du gillar.

  • Min pojkvän
  • Mina vänner
  • Min familj
  • Frisörlinjen
  • Musik

i will give it a try

Dag 1 - En bild på dig själv, och 5 saker du gillar.
Dag 2 - Dina nyårslöften.
Dag 3 - 10 sanningar om dig själv.
Dag 4 - En bild på vad du har för kläder just idag.
Dag 5 - En bild från nyår.
Dag 6 - Skriv om din största dröm.
Dag 7 - Några bilder på dig och dina vänner.
Dag 8 - Ditt favorit klädesplagg just ju.
Dag 9 - Ditt fullständiga namn.
Dag 10 - Berätta om din familj.
Dag 11 - Din idol.
Dag 12 - En bild av ditt rum.
Dag 13 - Din favorit låt.
Dag 14 - En bild från i somras.
Dag 15 - Favorit årstid.
Dag 16 - En gammal bild av dig.
Dag 17 - Din favorit film.
Dag 18 - Varför du startade din blogg.
Dag 19 - En bild som gör dig glad.
Dag 20 - Minst 2 bilder från förra året.
Dag 21 - Berätta vad du helst gör på helgerna.
Dag 22 - Något pinsamt du gjort.
Dag 23 - Innehållet i din väska.
Dag 24 - Vad du har gjort idag, och hur dagen har varit.
Dag 25 - En bild på någon du är kär i.
Dag 26 - Det du önskar dig mest av allt.
Dag 27 - Något du längtar efter.
Dag 28 - Mål du har detta år.
Dag 29 - En bild på en plats du varit på.
Dag 30 - En bild på en person du saknar.
Dag 31 - Hur har denna månad varit?


brolle



Hur snygg är inte denna skapelse då?
Någon mer än jag som satt och dreggla till honom på "Så ska det låta" igår? :)


red

Igår efter jag hade tagit en lång powerwalk så följde jag med mamma till Owe Janssons och Köpis. Fick en ögonskuggspalett, klädroller(haha) och en sån där huvudmasserare av mamma och själv köpte jag puder haha :)
Tog efter det bussen till Gävle där jag gick runt ett tag innan jag klev på tåget med destination Torsåker, Hoo. Jag & Niklas gjorde inget speciellt, mös bara. Imorse var han så taggad på att åka och hämta sin bil han har tjatat om så länge, så det var ju kul för han att få hem den haha! Tycker han kan få körkort nu, då jäklar ska jag köra med han om att få skjuts ;)

Men idag tog vi i alla fall tåget till Sandviken, för han ska på lagfest ikväll och ska sova här. Så ja, inatt får jag väl gå och möta en stupfull Niklas Morell, kul det haha ;)


Åhhh vad jag vill bli rödhårig!!! Kanske inte så där starkt rött, men rött i alla fall!!!!!!!! ååååh


RSS 2.0