DISS


När killar har såna här mössor och långt hår och dessutom slickat håret bakom öronen!!!!!!
Det är riktigt fult. Mössan i sig är fin om man inte har den med långt hår som man lagt bakom öronen...
KLIPP ER OCH SKAFFA ETT JOBBB!!!!!!!!!!!! :)


motiverad var ordet

Ojojoj. Tog en powerwalk till ICA med mamma, och jäklar vilken fart vi gick i. Kommer ha träningsvärk imon så otränad som jag är.
På vägen hem tog jag två kassar i händerna och drog upp dom som man typ gör med hantlar haha, hela vägen hem, sjuuukt jobbigt. Och jag måste ha sett förjävla rolig ut men det skiter jag i för jag kände mig verkligen motiverad till att träna :D Köpte även "godis" tills imon, två äpplen, torkade frukter och pistagenötter, nu ska jag bli fit för sommarn!

Undrade en grej också, varför har jag aldrig varit ute och gått snabbt förut för? Det är ju hur skönt som helst om man har rätt skor, man bara gliiider fram ju.

MOTIVERAD!!!! :D


jumpsuits

Stine Goya - Birdcage JumpsuitClub L - Tube JumpsuitDagmar - Nika Jumpsuit

Längtar efter en riktig snygg jumpsuit tills i sommar, gaaaaah vad jag vill ha en! Funderar på att köpa en inom en rätt snar framtid. Tänk vad snyggt med en jumpsuit, ett par bruna ben och ett par fräscha sandaletter. GE.MIG.SOMMAR.

Tycker ni att jumpsuits är en hiss eller diss? :)

Omröstningen Vad tycker du om jumpsuits? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!


geeeee mig

Filippa K - Visc. Lycra Belt DressClub L - Susette Open Back DressClub L - Brijett Lace DressJohn Zack - Lace Dress One ShoulderRare Fashion - Mesh Bandeau DressOnly - Frida Party DressThree Little Words - Bandeu DressLipsy - Pop Day DressJohn Zack - Slash Neck Lace Dress

Det är tillåtet att dreggla lite ibland tycker jag.
Nelly.com


B&J

Har engelska nu. Eller ja rast haha. Slutar vid halv 4, då är det heeeeelg! Awesome. Undra vad kvällen bjuder på? Blir väl att vara hemma och chilldilla lite. Åh vad gott med dillchips, men jaja. Ska nog ta och köpa mig lite naturgodis, det är jag värd tycker jag. Torkade frukter, åååååh mums :)
Men en ben&jerry skulle inte sitta helt fel heller. Mat-inlägg, sorry!

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Min morbror kanske kommer på en haircut imorgon, nice det, lär ju spara pengar till en viss grej ;)


VS


nu när sommaren är smått på väg

En hårfärg to die for. Åh så snygg, vill bli ljushårig nuuuuu.. Eller redhead, men där finns det ju en hake, ååååååh haha.



Känner ni också att ni vill bli mer ljushårig när våren kommer eller är jag den enda? ;)


svar


- På ellos! :)


i want these ones

SandaletteSandalette

249:- på dinsko. Åh, i want!!!


sgc


Du vinner äran Sofie, ta ååååt dig! :D haha ;)


Det här ploppade ner i min brevlåda, en bodylotion, en face moisturizer & en tub med ansiktsmask (härligt blå, har redan tjuvkikat ;)
Kommer med recensioner när jag prövat grejorna :D
Taaaaack Emma! :)


lik varann?



Har hört ett x antal personer som sagt att vi är lik varann. Min pojkvän såg Felicia (översta bilden) och trodde att det var jag, då är det "illa"? Menmen, om det är sant blir jag ju happy! :D
Vad tycker ni, är vi lik varann? :)
(dåliga bilder där vi inte liknar varann alls, men jaja ;))


paket


Jag fyller väl inte år? ;) haha, töntig jag är, men ja. Fick det här på posten idag, huuur kul som helst. Någon som kan gissa vad paketet innehåller? Inte så svårt om ni läser mina inlägg hehe ;)


ballerina



Sjukt söta ballerinashoes från H&M, jag ska ha ett par i sommar. Den saken är säker. Hm, vilken färg.. ? Helst alla tre! För 129:- blir de dina :)


i will be back

Haha ja som ni kanske märker har jag tappat sugen lite för bloggen just nu. Vet att jag kommer vilja uppdatera x1000 om några dagar. Vilken dag vet jag inte, men i will be back!

Tumblr_lijaooqyhr1qbyk3yo1_500_large


shoeoholic


Jag.måste.ha.dom.här!

Frågan är ju bara vilken färg? Svart är hot, men de vita är somriga. Fast dom blir skitiga på en gång. hhmmm?


praktikant

Hahahah.
Danne som äger Effect (salongen jag praktiserar på), hans dotter hade frågat vad jag gjorde där.
- Hon är praktikant.
- Men.. Hon är ju inte utvecklingsstörd?

HAHAHAHAH, kul va? ;)


jag vaaaaaaann!

Ja, som rubriken visar så har jag vunnit en tävling, äääääntligen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alltså om produkterna från Caroline Winbergs eget märke, spännande! :D

Ja, praktiken rullar på som den ska, vad ska jag säga haha? Någon som undrar något om nått haha? Nej men seriöst..
Imorgon ska jag nog klippa Karin och så ska jag kaaanske till Torsåker, sånt som visar sig! :)


tomt...

Det får vara tomt här fram tills helgen, tyvärr. Men har som sagt fullt upp med praktiken, kanske kommer in ett inlägg då och dåååå =)

välkommen till min garderob snälla ni


Skulle inte tacka nej till dessa snygga och sommarfräscha kläder från Asos! :)


min dag

Har hunnit kommit hem från praktiken, ätit ett ägg och klippt Linnéa. Vet inte vad jag ska hitta på nu haha.
Praktiken var heeelt ok, och jag fick sluta vid 4, vilket är lyx haha ;)

Ja, vad ska man hitta på nu? Jag ska nog kika in på nelly, h&m, topshop, asos, modekungen och såna saker, tjejgöra ni vet haha ;)


SM-GULD!!!!!!!!!!!!!!

SÅÅÅÅJA! SM-GUUULD TJALALALAAA!
Är inte så insatt i bandy, men vafan. När Saik spelar sm-final lär man ju se. Är rätt stolt över att bo i lilla Sandviken ändå måste jag säga ;)
lite synd om bollnäs ändå som inte tagit guld på 56 år, eller var det 57? HAHAH

tar tillbaka

Jag som hissade Gina Tricot häromdan. Jag tar tillbaka det! Är det någon som skulle vilja gå ut i de här röda fina.. Ja, 70/80-talskläderna? Inte jag i alla fall :) Men för den som vill det så finns det likadant i gult också! :)


snyggt eller är jag knäpp?

Vet inte riktigt hur jag kom och tänka på det, men fyfan va snyggt det skulle vara med dom är svarta låga gummistövlarna och den där jackan, tunna tights och utsläppt hår som är lite rufsigt och varför inte ett par röda läppar till? Lite halvtrashigt/bondigt. Men fyfan vad snyggt egentligen haha! Är det jag som är knäpp eller håller ni med om att det skulle vara snyggt? :)


öppna skor



Jag är jäkligt sugen på ett par "öppna" kilklackar. Som man kan ha på sommaren. Det är det enda som behövs, sen är min sommargarderob gaaanska klar. Men det kommer ju alltid mer efteråt som man vill ha. Men just nu, i want these shoes!

tomt

Ojoj, pinsamt tomt här!
Men var som sagt till Frida i fredags och där bjöds det på festligheter, så det räckte å bli över ;) Nejrå, men kvällen vart sjukt lyckad tycker jag.

Vaknade upp här igår, hos Niklas alltså. Ja, vad gjorde vi då? Ingenting, slöa bara. Senare träffade jag i alla fall på Nellie, Fanny & andra trevliga tjejor på jernvallen när Niklas hade match. Alltid lika trevligt.

Idag då? Ska snart (om 50 min..) sätta mig framför tv:n och kolla bandyfinal, det är ju ett måste nu när saik är i final! Ikväll blir det träning. Ofta ni ens bryr er haha, men jaaaa.

Ikväll är det bara att ställa klockan på halv 8 för att imorgon komma upp till praktiken. Så ska jag spendera min vecka, på praktiken alltså. Ryktas även om att jag ska få rycka in och klippa imorgon också, dock på hemmaplan ;)


Snygga shoes måste jag säga. Våriga! 399:- på dinsko. Snart kommer ju studiebidraget... ;)

är med i ännu en tävling

Ja, jag ska uppdatera snart! Men nu kommer en annan grej, jag är med i en tävling igeeeen. Jag vinner ju förfan aldrig, menmen, man kanske har turen med sig någon gång.
Det är en tävling om Caroline Winbergs produkter från Stockholmsgruppen, again! :)
Tävlingen pågår på Emmas blogg, kika in där vetja :)


håller alla tummar jag har!

tävling om iphoneskal


En bild säger mer än tusen ord, eller hur? :) Som ni ser är jag med och tävlar på Malins blogg om ett iPhoneskal. Jag har inte själv en iPhone men det har ju min kära pojkvän, och jag tycker han är värd ett! Håller alla tummar jag kan, gör det ni med! :)
Var med och tävla ni också HÄR :)


stylebytyra.se

Varför tar jag aldrig tummen ur röven och beställer några riktigt snygga smycken?



spännande

Nu ligger jag i sängen och kollar på 112-liv och död och följer brynäsmatchen genom gd's matchrapport. iiiih, vad nervöst! Vinna eller försvinna är det som gäller idag..

Imorgon blir det praktik igen. Så ja, no blogging. Fantasin ligger på noll nu, så ni har väldig tur om det kommer upp ett tidsinställt inlägg eller två haha :D


hiss eller diss?


Hahah. Är inte dom här skorna från H&M lite.. too much, om man säger så? Riktigt fula tycker jag. Skulle inte vilja ha dom om jag fick dom gratis.
Men va tycker ni, hiss eller diss? :D


gina tricot


Hiss till GT som har fått in härliga sommarkläder! Tycker som oftast har haft inne b-kläder på hemsidan.. Men dom kanske går i nya banor nu? Go, Gina Tricot! :D


redhead

Hello people! Är hemma nu igen efter en dag på praktiken, det rullar på snabbt. Vadfan, snart är det fredag, och då bjuds det på festligheter med mina brudar. Kan ju inte bli annat än lyckat då ;)

På lunchen käkade vi i alla fall på Bolaget, fanns lite allt möjligt där. Gött de!

Neeee men allvarligt, nu kommer det vara dåligt med uppdatering och det tror jag ni har förståelse för faktiskt :)

Förresten klippte jag topparna på mig själv nyss, tur man har långt hår ibland haha ;) Jag är sugen på att färga håret i nån crazy färg. Redhead är ju så jäääkla snyggt, dock tycker Niklas att det är skitfult så jag får väl vara lite toffel och inte färga då.. Jag vill inte att han ska raka av sig håret för det är fult, och det har han inte gjort hitills, dagen han rakar av sig håret färgar jag det rött, så är det bara ;)


Tumblr_li0pizoout1qcc32mo1_500_large
bilden längst ner: weheartit.com

Hur snyggt är det inte då?!


mys

Justja, hade ju en blogg också! :)
Nejdå, men jag har fullt upp hela dagarna på praktiken. Och igår på lunchen åt jag som sagt med mormor, och efter praktiken va jag med Niklas, åt kebab och bastade och mös.

Om 10 min ska jag gå till bussen igen, awsome! Idag ska jag luncha med mormor & Niklas för den som ville veta. hörs ikväll!
beso


vitlök

Imorgon blir det praktik igen, kulkul. På lunchen ska jag käka nånstans med mormor, mysigt de :)
Och på eftermiddagen/kvällen kommer Niklas, mys det med! Ska mysa sönder honom :) hihiiii. Fast vi lär laga mat också, hm.. Får se vad det blir ;)

Just nu sitter jag och mölar i mig vitlökssnacks, muuums.

Åh vad ska jag skriva om?


chai

Åhh. Mamma har köpt nytt te (tror jag), i alla fall. Det står chaite bredvid mig nu och luktar förjävligt gott! Tror jag ska göra mig en kopp snart? Kan ju använda mammas mjöklvisp hon fick i julklapp, så kanske det blir lite chailatte wannabe. GOTTTTT.


en chailatte från waynes skulle sitta jävligt fint!


första praktikdagen avklarad!

Hemma från praktiken nu! Gud vilken härlig dag hihi. Ser verkligen fram emot att spendera mina två kommande veckor på Effect, sjukt trevliga människor där :)

Nu håller jag på och gör mat eftersom att mamma jobbar & Patrik åkte iväg på kurs idag. Så nu står det chickenbits och pommes i ugnen, fysatan vad gott ;)


love cpr

Har ni sett att September har kommit ut med en ny skiva på Spotify? Om inte, klicka HÄR. Jag tycker att September är awesomeeee, haha.
Tur att man får komma in på Lobby när hon kommer dit, hoooost. Jag vill ocksååååå!


my best is always better in heels



Gillar de här våriga skorna från Åhléns starkt! Fräscha, och jag kan tänka mig att de till vänster blir ännu liiiite snyggare när dom blir lite slitna och skitiga, så det ska vara ;)


solsidan

Alltså, vilka som läser det här tittar inte på solsidan? Det är helt sjukt hur stort det blitt haha!
Man ser ju bara på facebook, efter 20.00 på söndagar är ju hela sidan ett jäkla Solsidan-forum haha. Rätt drygt faktiskt haha, om man kollar vet man ju vad det handlar om och om man inte brukar kolla bryr man sig ändå inte? :)

Den mest klockrena grupp på Facebook om Solsidan ;)


ny header



Har gjort en ny header, var så sjukt trött på den gamla svartvita tråkiga. Så jag tog saken i egna händer och gjorde det jag kunde :) Om ni inte ser den, tryck F5.

Omröstningen Tycker ni om den nya headern bättre än den gamla? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!


yoghurt




Från det ena till det andra! Huuur goda är inte dom här då? Dom översta ju hur underbara som helst! Yoghurt, med smak av jordgubbscheesecake eller varför inte mjölkkola? Ahh vad god dom är!

Och den understa, så sjukt krämig och god!
 
Hahaha. Hur orkar jag skriva om yoghurtar då? Aja, dom är skitgoda i alla fall ;)

argargarg.



Åååååh, ibland ångrar jag att jag började intressera mig för hockeyn (inte att spela om det var nån som trodde det haha, utan att kolla!). Just nu, i skrivande stund, är jag så jäkla förbannad.. På hockeyspelare/lag/supportrar som inte kan visa lite respekt. Tacklingen mot Calle Järnkrok, så jäkla respektlös så det finns inte. + att han blir borta resten av säsongen, ååååh. En av dom bästa (och snyggaste ;)) spelarna. Och förra matchen var färjestadarna ute efter en enda spelare hela matchen, bara för att skada. Och att dom kastar nå jävla grejer på Calle när han är påväg ut från isen med en axel ur led och hjärnskakning? Och sen hugger med flaggpinnar mot resten av laget när vi hade vunnit. Har dom ingen respekt alls? Tål dom inte en jävla förlust.
Ooooh, íbland har jag verkligen inte tålamod för sånt här haha. Och färjestadsspelarna kör divings hela jäkla tiden, så att brynäsarna får utvisning, och om färjestad gör nått tillbaka, nej då händer det inte! Och med det här menar jag att domarna inte ens skulle passa i ett jävla F12-lag. Mutade domare. Sghdajhsgafdajhhdjkljka.


99% av er bryr er inte. Men jag var tvungen haha..

nej, tyvärr..

Det var inte alla, utan några få jag lyckades lura att jag hade klippt mig. Ihhh, kul att luras :D
Ja, det är mitt hår på golvet. Dock bara från en urtunning, och jag håller upp håret på den andra bilden. Sablans, trodde fler skulle gå på det ;)
Fick ett sms strax efter jag la ut bilden på håret; Vad FAN har du gjort med håret? :o

Önskar nästan att det var på riktigt jag klippte av mig det, men jag är en chicken.. Så jag vågar inte, tyvär..


praktik imorgon!

Justja, forgot to tell you! Imorgon är min första praktikdag, och fy satan vad jag är nervös!!!!
Men det ska ändå bli jäkligt kul på samma gång, och komma ut på en salong och inte bara den vi har på skolan. Gruvar mig mest för att svara i telefon (åh vad töntig jag är...), men det går nog bra.
Tvätta, städa och sånt är väl inte så svårt? Eller.. ? Nej, nu nojar jag bara. Det blir bra det här :D
Strax före 9 ska jag befinna mig på salong Effect i Sandviken. Förmodligen darrandes som ett asplöv...
Vet inte ens varför jag är nervös egentligen?
Är ni också såna som är nervös för saker man inte behöver vara nervös för eller är det bara jag? ;)


Är sugen på att klippa någon också... Frivillig? :D


onödiga saker

Igårkväll blev det så att vi åkte till Hofors och checkade läget lite haha. Nejdå. Men i alla fall, åkte runt lite. Åkte hem till Niklas vid kanske 12-1 någon gång och sov, har nog aldrig varit skönare att komma in och värma sig i en nybäddad säng, mmmmm.

Ikväll blir det ingen träning för min del för mamma är påväg att bli sjuk, inte kul. Får försöka träna lite här hemma istället.

Haha, kul att blogga när man bara skriver onödiga saker som ingen ändå bryr sig överdrivet mycket om... Hm, vad ska jag skriva om tycker ni? :)


brynäsvinst!!!

Åhååååå vad jag är happy! :D Vill ni veta varför? Klart ni vill! ;)
BRYNÄS VAAAAAAAANNNN! :D Så nu har dom ju lite större chans att gå vidare till semin. Ska dock inte ha för stora  förväntningar, men iiih vad skönt! :D
och djurgårn förlora, that's even better! ;)

Nu ska jag umgås med Niklas, vi kanske åker iväg nånstans senare och umgås med några fler? Sånt som visar sig :)


Mobilblogggg

Tjolahopp! :D skriver från mobil nu så det blir inget långt inlägg för det tar så lång tid att skriva.. Men aja, har setat ute i solen nån timme på förmiddagen och läste i en bok vi fått av skolan, helt okej bra faktiskt. Och jäkligt skönt att sitta ute :) Vet inte riktigt vad vi hittar på idag, jag är i allafall sugen på torkad frukt haha ;) Jaja, ha en bra dag allihopaaaaa :D besos!

är med & tävlar


Jag är med på Malins blogg och tävlar om produkter från Caroline Winbergs kollektion (heter det så?) aja, haha ;)
Var med ni också! :)

presenttttt


Min Niklas fyller 18 år om lite mindre än två månader. Jag VET att jag är tidigt ute, men min fantasi ligger verkligen på noll och jag har ingen aning om vad man kan köpa.. och man fyller bara 18 en gång i livet ;)
Om ni har nått tips kan ni mer än gärna kommentera detta!

Har redan köpt parfym, halsband, armband (som vi gjorde tillsammans), kallsingar, t-shirt, tröja. Alltså till förut haha.

Alltså min fantasi är sluuut. Kul att få en till parfym? Nej, inte för killar, och den han fick förut är inte ens slut än haha.
Kläder, vill han nog ha (tror jag?), men det är inte så kul att bara köpa sånt.
Smycken, vad kan killar mer ha för smycken förutom halsband & armband?

Åååååh, i'm going crazyyyy. GE MIG TIPS! :D


kan ju köpa en rockring eller nåt.. :)

lyx vs budget


Ja, bilden talar väl för sig själv. Verkar finnas sjukt många kopior på JC-skorna, så checka in massa sidor innan ni köper real ones ;)


just nu känns sommaren lite mer välkommen


new in



H&M, 49.50:-


H&M, 199:-


BIKBOK, 65:- (halva priset)

Ja, det vart en tripp till valbo. Vi åt buffé där i mitten, tacos blev de mest för min del. MUMS!
Och jag har världens bästa mamma & mormor, för allt det här ovanför som nu är mitt fick jag endast betala 55:-, resten fick jag. världens bästaste♥♥♥♥♥♥♥♥♥

beautiful friday

Hej alla glaaaada! :D och alla sura..? Nejrå, skojskoj.
Vaknada för ett tag sen, ni vet, är ju ledig på fredagar jag ;) Ja igår i alla fall så var vi ju på brynäsmatchen, och de ledde med 2-0 efter första perioden, så fick ju lite hopp där, men nej.... 2-0 i matcher nu till Färjestad, men vad gör det om hundra år? Jag är happy ändå! :D

Ska umgås med mamma & mormor idag, får se vad vi hittar pååå? :)
Senare ska jag kika på Niklas match (som vanligt, men vad gör man inte? :)), plus att den är mot Hofors, så de blir kult!

Vad ska ni göra den vackra fredag? :)


akinator

Har ni spelat akinator nån gång? Finns ju som app till iPhone också. Det är rätt kul faktiskt, eller ja.. Coolt ;)
Man ska tänka på en känd person och så ställer den frågor tills han kommer på vem det är, och ibland går det läskigt fort, pröva det :D




http://se.akinator.com/

svar


Eftersom att du inte har nån blogg verkar det som får svaret bli här :)
Men ja, det är många salonger som har ga.ma-plattänger, i alla fall vad jag har sett. Det finns både lite dyrare och billigare ga.ma, de billigaste kostar väl nån hundring eller två mer än vad en annan vanlig plattång kostar. Vi har den i våran salong och jag tycker den är great.

hockey

Har precis gjort mig klar och ätit frukost och nu bär det snart av till skolan, och kanske eventuellt äta pannkakor om jag hinner! :D muuuums.
Har engelska idag, och efter det ska jag på hockey med några grabbar, awesome! :D


ga.ma


Högt på min önskelista just nu! En braaa plattång behöver jag verkligen. Den jag hade som var helt okej bra för att vara så gammal och billig har nu gått sönder, buuuhuu....

klänningen



H&M, 75:-
då är det klart att man inte kan låta bli :)

did you know?


Visste du att man ska schamponera håret två gånger när du duschar? För mig blev det en nyhet när jag fick reda på det, med er vet jag inte. Ni kanske redan vet? Menmen, i will tell you why!

Den första gången tar schampot bort smutsen från håret, typ fett, damm och såna småsmutssaker.

Den andra gången går schampot in "på djupet" och gör det den ska. Dvs om det är ett schampo för färgat hår hjälper det färgat hår andra tvätten.

Och lägg ner lite pengar och köp ett bra schampo och balsam, det är sååå värt det istället för att slita sönder håret med att tvätta det varje dag med t. ex. Head and Shoulders.
ps. på bangerhead.se finns dyrare schampon och sånt lite billigare att köpa!


this or that



bild lånad från http://www.stylesearch.se/snacka/Frisyrer/2854936/Moerkbrun-till-ljusbrun/

Hmmm... Funderar på om jag ska ha kvar min mörka färg (bild 1) eller slinga det (hos frisör!) som bilden under. Det är ju hur fräscht som helst med lite blekt hår nu till våren, men mörkbrunt är still smoking hot.

Omröstningen Vilken hårfärg ska jag satsa på i vår? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!


referensskalan

Åh, sådär ja! Äntligen hemma. Eller jag kom hem för nån timme sen men aja.
Redovisade som sagt, och sen målade vi referensskalan så vi har i klassrummet för våran klass är helt borta när det gäller färglära, haha! :D För er som inte vet vad referensskalan är så är det typ ljushetsläget på håret. Från 2-10 (oftast), där 2 är svart och 10 är extra extra ljusblond. Frisörer pratar ju med siffror you know ;) Och den där andra skalan också, vet inte vad det heter? Men det är typ "nyansen" på färgen. Äh, ingenting man inte behöver kunna om man inte är/vill bli frisör. Så de flesta av er som läser så babblar jag bara på om ingenting.. Hm, ja!

Gick på stan en stund efter skolan med Johanna, hittade en klänning på rean på H&M som jag faktiskt kollar på förut. Enkel men snygg, som det ska vara alltså! :) Ni får se senare.



Det ni (inklusive jag haha) kallar mörkbrun är i referensskalan ljusbrun, och det ni kallar kanske ljusbrun är blond!
Jag säger att mitt hår är mörkbrunt nu, men egentligen är det mellanbrunt/ljusbrunt. Knepigt att lära sig... Mörkbrunt på referensskalan är nästan svart. Mycket att kunna... Men det tar sig ;)

analys

Nu har vi precis redovisat våran analyssak. Haha, man skulle redovisa vilka färger man passar i och frisyrer och ja. Man lär sig i alla fall! :)

Slutar halv 12 idag, väldigt skönt. Så då blir det hem och duscha och äta lite och sen till Niklas senare, myyys.


pinsamt

http://arbetarbladet.se/nyheter/sandviken/1.2830461-ta-ett-lan-och-skank-pengarna-till-saik

Alltså haha.. Menar dom att folk ska ta ett lån och skänka pengar till Saik? Pinsamt att gå ut med sånt, dom skulle inte byggt den där jäkla arenan från första början som inte ens dom betala för. Hahah.
Pinsaaaaaamt :D

vad händer med mitt hår? ;)


Oops.. En hel del av mitt hår på golvet i en frisörsalong, what's going on? ;)


styling

Ja, min slingning igår vart misslyckad.. På grund av att jag för tok för mycket hår på huvudet. Så där på kvällskvisten gick jag och Pernilla till Ica Kvantum för att köpa en mörk jäkla hårfärg, så nu är jag mörk igen! Skönt att slippa utväxten.
Idag på frisörlektionen fick vi i alla fall styla varann, jag stylade Pernilla haha och hon ville ha "nån busig och rätt slarvig uppsättning" så ja, jag gjorde mitt bästa. Jag tycker de ser ut som att hon bara har satt upp de i en knut haha.. Men jaja! Hon gjorde, ja jag vet inte vad man kan kalla frisyren hon gjorde på mig hihi? Den var fräään i alla fall! :)



mörkbrun

Sitter med färg i håret, again. Det blev en tur till Ica för ett bra tag sen, men nu sitter jag här igen, med mörkmörkmörkbrun färg i håret. NU blir jag nöjd :D

right now


monday morning

Back to school. Var väl lite segt att gå upp imorse, men det gick!
Vi har alldeles strax frisörteknik, vi ska typ visa nå klipp. Haha, bra koll. Tror inte ni bryr er ändå :)
Och så svenska på eftermiddagen.

Och seeen hörrni, då händer det grejer! Jag ska hem till Pernilla och då blire en hårdag för oss haha. Jag ska färga håret på henne och hon ska slinga mitt hår (hjälp! haha, inte för att hon ska färga utan för att mitt hår kommer bli randigt och orange...). Men det blir nog skitbra dehär :D Resultat får ni se ikväll ;)


deeeg

Dagen började med att jag tvingade med Niklas ut och sola lite för det var så sjukt fint väder. Så ja, det gjorde vi. Sen då? Vi har bara legat inne och degat hela daaaagen. För att nu vara hurtig om två timmar, helt rätt :)

Skola imorgon, vad tycker vi om det? Helt okej faktiskt! :)


en bild på klassen sen vi hade friluftsdag haha. fyfan vilken hemsk dag det var, svinkallt..

outfit för sommarkvällar

Frida knitted sweater Black (9000) 199 SEK
Lollo boyfriend shorts Lt blue (5150) 249 SEK

Tänk en sommarkväll så det är liiiite kallt, eller ja. Svalt i alla fall. Och man sitter och grillar eller något med några kompisar. Eller ja, varför inte en partykväll?
I alla fall, den här outfiten skulle göra kvällen 3 gånger perfektare ;) justja, glömde myggoljan..

ear cuffs

Jag vill ha de här!! Men det lär göra jäkligt ont att klämma fast dom? Äsch, vill man vara fin får man lida pin ;)
jfr.se
Ear cuff - Handsomely
Ear cuff - Tvåsids örhänge - Shiny crossEar cuff - Pärlhöna m kors

H&M shoes





Jag tycker dom har fått in riktigt fräsha sommarskor på H&M. Skulle vilja klicka hem dem allihopa på en gång, men nej. Inte idag, och inte imorgon heller haha ;)


hos rasmus

Holaaaaaa. Jag & Niklas är hos Rasmus och då fick jag påminnelsen om att blogga. Ja, så kan det vara. Har skrattat i säkert en kvart för en grej som är superkul. Men det är ingenting som ni bryr er om ändå, haha. Bli inte nyfikna.

Men jaaaa. Imorgon blir det att umgås med Niklas och träna som vanligt på kvällen! :)


pussegull

ockelbo


Wihooooo.. Idag har jag varit i Ockelbo med mormor & Monica. På marknaden och jag kom bara hem med en massa ätbart, så det ska vara ju? ;) Åt langos också, inte helt fel. Nej justja, inte bara ätbart, utan ett par ullilägg till skorna också så mina stackars fossingar slipper frysa ihjäl.
Nu sitter jag och snaskar på mina brända mandlar och vitlökssnacks och ska väl fortsätta med det ett tag i guess! :)


Bild 4 - En bild du tagit själv, som du är nöjd med.


Haha, alltså jag är ju ingen superfotograf bara för att jag har en bra kamera. Och jag brukar liksom inte gå runt på "fotorundor" vilket ändå är synd för det är så kul att ta kort. Men ja, här är ett kort. Om jag är nöjd med det? Alltså, jag har inga krav på mig själv på hur ett kort ska se ut för att jag ska vara nöjd med det haha.

utsvänga byxor


Såg de här på H&M's hemsida. H&M Divided, hallå? Det är väl meningen att det ska vara "ungdomliga" kläder där. Jag tycker det här ser ut som ett par tantbyxor, men pressväck och allt vad det nu heter.
Tycker du att utsvängda byxor är snyggt eller har Dessies.se bara skapat en ful trend haha? :)

Omröstningen Är utsvängda byxor hot or not? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!


99:- på H&M


De här vill jag haaaa! 99:- på H&M, ja, nittionio ynka kronor! Håller alla tummar jag har för att de sitter snyggt, för då jääklar. Jag som aldrig brukar ha chinos och sånt, men den här gången kanske? ;)


Bild 3 - En bild på något du vill ha.

Thailand_large


KÖRKORT + SOMMAR (ELLER UTOMLANDS) + TATUERING


sthlm c

Vaknade nyss. Rätt tidigt för att vara jag, men det är bra. Så jag inte börjar sova bort heeela dagarna haha :)
Idag bär det som sagt av till Torsåker igen, ska möta twinsen (ja, Niklas släktingar är tvillingar haha) i Sandviken för att sedan ta tåget to T to the orsåker. Yes.
Lite avis ibland på att dom bor i Stockholm, jag vill också bo där. Fast inte jämt.. haha :)

RSS 2.0