mot t-åker

Nu åker jag iväg till Torsåker, bokstavligt talat åker eftersom att jag sa övningsköra haha. Vi ska till Jennie, Niklas och Ludwig, min Niklas syster med kille och son. Där hörde jag något om att det skulle bjudas på mat, mumsigt ;)


gos ♥
Ludwig har förresten lärt sig vad jag heter, TYP. Han sägger Månna istället för Moa haha, gullunge!


myskväll med emma



Hade en myskväll med Emma igår, hon bjöd mig på mat snäll som hon är. Åt på viking, kebabsallad som ni kanske ser. Sen tog vi en tripp till hemmakväll för att inhandla lite gotta, och sen tillbaka till Emma igen för att möla i oss godiset haha! Klippte topparna på henne också, för den som ville veta ;)
Satt och spela Wordfeud mot varann typ hela kvällen, snacka om beroendeframkallande jävla spel!


smaker godt



Haha jag orkar inte med norska reklamer, dom är så oseriösa. Schmaker godt. Hahaha. Kan ju säga att det var många norrmän som gick runt och sa så. Meeen vem har å andra sidan påstått att dom är normal? ;)
"Tine melk er natyrli rik i prutein, såm bidrar till styrke å fornye muschklerne dine. Schmake gått!"
hahahah


skolan äger




...speciellt med mina bruds!


nytt i garderoben



Var till Valbo med mormor idag, blev bjuden på lunch, tre små rätter♥
Kom hem med en bulle man har i håret, ja men ni vet en sån där bulle? Har ingen aning om vad dom heter haha.
Ett guldigt höstigt nagellack, och ett par jeans som typ alla har men jag kan fan säga att det är dom skönaste jeansen jag någonsin har haft på mig, herregud!
Och en superskön poncho, men den var sjukt svår att få på bild haha :(

KOM IHÅG ATT TÄVLAAA :)


modekungen.se


Jag diggar modekungens skor a lot! bara så att ni vet. Och utifall det skulle vara någon nyhet.

m to the ums!



Vill ha, vill ha, vill haaaa. Synd bara att antagligen alla kommer gå runt i den här om ett tag, menmen... Come to mama!

Imorgon blir det en shoppingtur i Valbo med älskade mormor i alla fall, får se om jag slår till och köper den ;)


bilder från världens mysigaste kryssning


tävling om iphoneskal

Jag har fått äran av bloggtävlingar att få lotta ut ett iPhoneskal/-tillbehör från iphonetillbehör till ett värde av max 500:-.


För att vara med och tävla ska du:
Skriva en kommentar om att du är med och tävlar, länken till skalet du vill vinna och skriv en motivering.
Gör ett inlägg på din blogg och länka till skalet du vill vinna och iphonetillbehör, använd gärna min bild.
Länka även ditt inlägg i kommentaren.


Tävlingen avslutas den 12e september!
LYCKA TILL! :)


grattis till mig!

Tänkte uppdatera lite, dagen till ära! ;) Jag fyller faktiskt år idag, 17 hela år. Bara ett år kvar tills jag får göra som mina partykompisar som fyllt 18 redan....

Det här är typ den enda dagen jag har haft tid sen vi var på kryssning, har haft fullt upp med skolan och allt. Men nu är jag igång igen ;)

Går i skolan imorgon och har två lektioner, är ledig på tisdag och onsdag och på torsdag har vi egen hårvård och då blir det en ny hårfärg för min delm, spännande va? ;)


Nybliven 17-åring, awesomeee :D


back to school

ojoj, tomt här.. meeen som sagt så varnade jag er! sitter på resecentrum nu och väntar på bussen till skolan, äntligen!!!!

nails



Kanske inte världens roligaste tidsinställda inlägg men visst är mina naglar fina? SÄG JA. Jag tycker i alla fall det. Om allt är enligt beräkningarna så är vi just nu i land i Helsingfors och kikar runt, fint de!


tattoo



Nu är min tatuering läkt och det är asskönt, och slippa smörja in dig 34 gånger om dagen!


jag började som frisör när jag var 5 ;)

När jag gick på dagis umgicks (okej då, lekte) jag väldiiigt mycket med Sara Zetterström. En gång kommer jag ihåg att vi satt under ett bord och jag klippte henne, minns inte om hon klippte mig med men det gjorde hon säkert. Klippte hennes lugg i alla fall, när vi var 4-5 år.

Tycker att det är lite komiskt i alla fall att båda till slut hamnade på frisörlinjen på samma skola, efter 10 år på olika skolor, haha ;)


Haha, ser ni mig? svår att missa kanske ;)


kryssning

Wihooo, snart åker jag iväg! Om 4 timmar och typ 10 minuter går bussen från Gävle, lika bra att vara vaken i tid. Systemkameran blir tyvärr inte med eftersom att jag har nollll plats kvar i väskan och den är rätt stor.. Men har ju lilla kameran och mobilkameran, så bilder kommer det allt bli! :D

Ha de :D

myskväll



Ikväll blir det en myskväll med mig själv för att ladda upp till kryssningen ;) Niklas är ju på läger och ibland är det skönt att vara själv faktiskt, jag måste vara själv ibland, annars funkar inte jag. Men antar att alla människor är så mer eller mindre, eller har jag fel?


70-talet

Jag hade velat varit född typ på 70-talet, tänk hur många kuuung-låtar man hade växt upp med då. Men istället växte man upp med Britney Spears - Oops I did it again, Bubbles, Aqua och sånt, det kan man inte ens jämföra med det här.






naglar

Jag vill kunna göra mina naglar snygga, men det är ju förfan omöjligt. Plus att mina naglar är så tunna så dom går av så fort som växt två millimeter "över kanten".

Men tänk att kunna göra sånt här, och vara bra på det. Det vill jag kunna, nån gång! Och tålamodet skulle jag också behöva förbättra..




höstskor



Ett par till godingar från min skosamling. Dessa blir asbra i höst!


schema hösttermin 2011



Har sett vårat nya schema nu, helt okej faktiskt. Två halvdagar, och plus att om man inte ska ha engelska har man tre halvdagar. Jag har sökt både matte b och engelska b och jag vet fan inte om jag orkar med att ha bägge två. Matte b har man ju på våren, men ändå. Är inte jättetaggad på att ha engelska med en ny lärare jag aldrig träffat förut. Jag vill ha Therese..


lite nytt idag igen

Hallå igen, nu är jag hemma igen med lite saker. Mamma blev också med så vi kollade runt lite på stan i Sandviken, vilket går på kanske en kvart innan man sett allt ;)
Sen åkte vi till Valbo och käka buffé där som bästaste mormor bjöd på♥


kos

Godmorgon, uppe med tuppen.. Lika bra man vänjer sig till skolan börjar. Ska ner på stan nu med mormor och kanske mamma för att kika runt lite och luncha någonstans, koseligt! ♥

Sen blir det hem och packa inför kryssningen imorgon wihoooo :D Så från imorgon fram till tisdag så kommer uppdateringen vara dålig, men nu vet ni det i förväg så slipper jag ursäkta mig sen ;)




lite nytt



Lite av min shopping idag. köpte lite mer saker också, men ingenting så jätteroligt att visa. Kanske inte det här läppglanset var heller tycker ni, men det är väärldens godaste läppglans. Hoppas ni också brukar slicka er runt munnen när ni har goda läppglans på eller är det bara jag som är weird?

Linnet kommer i alla fall göra sig jävligt snyggt tillsammans med mina nya skinnshorts, mums!


exclusive lee



Nya shoes, synd bara att dom ser fulare ut på bilden än i verkligheten, precis som det brukar vara med andra ord!
Dessa godingar är i alla fall från Nelly, Exclusive Lee som dom så fint kallades ;)


valbooo

Godmorgon kompisar! Är så förkyld så jag vet inte vad, och imorse hade jag ingen röst heller. Men ska till Valbo med Emma idag i alla fall, fan vad jag shoppar, men det är jag värd!
Idag behöver det inhandlas schampo, underkläder och såna smågrejer i alla fall, och en plattång..


Jag och älskade Emma på midsommar ♥


iSwap faces



Haha, så jävla rolig app. Man byter ansikten på varann som ni kanske ser. Jag skulle göra succé som kille i alla fall, Niklas som tjej känns lite mer tveksamt... ;)


mörkt och kort eller rött?




Någon av dessa frippor SKA jag ha i höst, så enkelt är det! Men... this or that?
Kort och mörkbrunt eller långt och rött?
Need your help..


i'm blue, da ba dee

Nelly Trend - French DressNelly Trend - Essential DressNelly Trend - Highlight DressElise Ryan - One Shoulder Detail DressSisters Point - Edit DressRare Fashion - Mesh Bandeau DressHonor Gold - Alicia Mini DressNelly  Shoes - Exclusive Stina

Hur kan det vara så jävla snyggt med blått? Helt sjukt vad snyggt det är!


den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp

55 dagar kvar till jag och Emmaeng ska till Stockholm, Cirkus, Lars Winnerbäck. Fy satan vad awesome det ska bli. Bästa Lasse och bästa Emma! ♥


headerrrr

Vart så trött på min gamla header så jag gjorde en som jag kan ha tills jag har tid och lust att göra en ny. Och jaa, jag vet att den sitter snett, jäkligt mycket mer åt höger än vänster, men vet ni? Jag bryr mig inteeee :D


oh my god




inspiration!!! jag vill, jag vill, jag vill..


bilder från vår lilla kräftskiva igår



Okej, inte jättemånga bilder, men det var väl skitsamma. Ville bara visa er hur koseligt vi hade det! :)

Koseligt betyder förresten mysigt på norska, ett av alla ord som har fastnat i huvudet... Töntigt, jag vet..


shoppppp

Hemkommen från ett härligt dygn med två härliga tjejer. Var som sagt till Gävle idag och shoppade lite granna idag. Kan visa er vad.









mobilblogg

hej hopp hallonsnopp! sitter utanför Emmas lägenhet nu som en luffare och väntar på henne, för idag är det nämligen dags för kräftskiva med henne och Maria, och maria har jag inte träffat på ja.. 4 år haha, så det ska bli trevligt. jag funderar förresten på att klippa av mitt hår så att det blir axellångt, so damn hot! vet att jag sagt det förut och fegat ur, men nu jävlar vill jag. det finns ju löshår, så vafan.. ;)

mobil

måste ju pröva blogga från mobilen ju, någon som vet om man kan lägga upp bilder? :D

hösten

Hösten är på väg, och jag gillar det faktiskt. Synd bara att det betyder att vintern är på väg, hösten är mysig men vintern är fan förjävlig..
Skulle vilja dra på en sista minuten innan skolan börjar, meeen det är lite tajt. Får vänta till höstlovet eller nått, fast dit är det ju tusen år..

Nej, men nu ska det faktiskt bli härligt att ta på sig koseliga koftor och tjocka halsdukar och ett par kängor, mmmm måste ta en shoppingtur känner jag..
Warm lined midcut boot

Dom här skorna SKA jag ha, varmfodrade♥ är dom också, vilket jag behöverrrr.. 499:- på dinsko, som hittat!

back again

Nu har jag hunnit landa i vardagen igen, tror jag! Skönt med en liten bloggpaus, men nu är jag back on track igen! Det återstår 9 dagar av detta sommarlov, som förövrigt har gått feeett fort..

På onsdag ska jag & Emma ha våran årliga kräftskiva, myyys! Och på söndag ska jag på 40h-kryssning med min älskade, awesome avslutning på lovet. Och om 13 dagar fyller jag år också, sen är det bara ett år kvar till krogen, körkort osv :D


har även införskaffat mig en iphone, en liten älskling hihi ;)

Näe, nu ska jag och Niklas fram och äta kebab, vi höööörs!

RSS 2.0